En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa amplia l’acompanyament a famílies que han patit la mort d’un infant

Ja sigui en període de gestació, durant el part o en les hores posteriors al naixement
Redacció | 3 de novembre de 2022
L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa amplia l’acompanyament a famílies que han patit la mort d’un infant

Foto: Fundació Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa


Perdre un ésser estimat i proper és d’aquells moments difícils de superar. Perdre un nadó que ni ha arribat a néixer o ho ha fet en les seves primeres hores de vida, encara comporta més dolor. Per això, àrees com les del dol perinatal de l’hospital d’Olot són tant important a l’hora d’acompanyar les famílies en aquest procés. Malgrat ser un fet que passa més sovint del que puguem imaginar, parlar-ne obertament encara és molt tabú a la nostra societat. Una de les llavadores de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa és Assum Reixach.

Una de les novetats de l’àrea de dol perinatal és que enguany s’ha afegit la figura de la papallona, que simbolitza el dol perinatal. Aquesta iniciativa se suma a la caixa de records que s’elabora des de l’Hospital i que conté objectes materials per tenir-ne un record físic. 

L’àrea de dol perinatal vol seguir acompanyant a les famílies que passen per aquest procés i trencar barreres per tal que es pugui parlar obertament d’aquest tipus de situacions.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Setmana de donació de sang a Olot

Des d’aquest dilluns fins diumenge a la tarda, el Banc de Sang i Teixits organitza una campanya de donació especialment necessària

La Garrotxa compta amb 57 desfibril·ladors fixes

A aquests, se’ls hi ha de sumar els 19 mòbils que es poden utilitzar per a qualsevol esdeveniment que se celebri a la comarca

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum