En directe
Cocodril Club
amb Albert Malla

L’Hospital d’Olot assenta la consulta de lactància materna

Després de mig any de posar-la en funcionament ja ha realitzat una cinquantena de visites
| 25 d'octubre de 2018
L’Hospital d’Olot assenta la consulta de lactància materna

Després de mig any de posar-la en funcionament ja ha realitzat una cinquantena de visites i no descarta ampliar el servei. A través d’una llevadora les usuàries han pogut resoldre dubtes i problemàtiques amb què s’han trobat durant el període de donar el pit.

 

Imatge de la consulta (Hospital d'Olot)


L’Hospital d’Olot i comarcal de la Garrotxa va estrenar aquest 2018 un nou servei per a les mares que acaben de donar llum. Es tracta d’una consulta que pretén ajudar a totes aquelles usuàries que tenen dificultats per alletar. Durant el seu primer any de vida, el servei ja ha fet una cinquantena de visites i confirma l’interès per part de la ciutadania. La responsable de la consulta de lactància materna, Marta Figueras, valora a Ràdio Olot el temps de vida d’aquest servei.

 

La consulta s’obre cada dilluns durant dues hores. Des de la 1 del migdia fins a les tres de la tarda el servi atén a les mares que ho necessiten. Aquestes es deriven a través de les infermeres de pediatria. Entre les problemàtiques que més s’han tractat a la consulta hi ha la necessitat de produir més llet o el dolor a l’hora de donar el pit.

 

Els últims estudis realitzats el 2016 indiquen que el 87,5% dels nadons prenen llet materna després de néixer. Es tracta d’una tendència que ha anat creixent des de l’any 2011.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Les dificultats d’accés als comerços continua sent la gran assignatura pendent

Ho diuen des del Grup Mifas que tot i reconèixer que s’ha avançat molt, encara queda molta feina per fer, especialment en aquest sector. Aquest dissabte és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, una jornada que posa sobre la taula totes les necessitats i problemàtiques que encara queden pendents de resoldre

L’Ajuntament d’Olot es planteja comptar amb ‘Punts Lila’ en horari diürn

Amb aquesta mesura volen arribar a homes i dones de diferents generacions que no surten a la nit i que pateixen algun tipus de violència

Estàs escoltant


Volum