En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L’Hospital d’Olot assenta la consulta de lactància materna

Després de mig any de posar-la en funcionament ja ha realitzat una cinquantena de visites
| 25 d'octubre de 2018
L’Hospital d’Olot assenta la consulta de lactància materna

Després de mig any de posar-la en funcionament ja ha realitzat una cinquantena de visites i no descarta ampliar el servei. A través d’una llevadora les usuàries han pogut resoldre dubtes i problemàtiques amb què s’han trobat durant el període de donar el pit.

 

Imatge de la consulta (Hospital d'Olot)


L’Hospital d’Olot i comarcal de la Garrotxa va estrenar aquest 2018 un nou servei per a les mares que acaben de donar llum. Es tracta d’una consulta que pretén ajudar a totes aquelles usuàries que tenen dificultats per alletar. Durant el seu primer any de vida, el servei ja ha fet una cinquantena de visites i confirma l’interès per part de la ciutadania. La responsable de la consulta de lactància materna, Marta Figueras, valora a Ràdio Olot el temps de vida d’aquest servei.

 

La consulta s’obre cada dilluns durant dues hores. Des de la 1 del migdia fins a les tres de la tarda el servi atén a les mares que ho necessiten. Aquestes es deriven a través de les infermeres de pediatria. Entre les problemàtiques que més s’han tractat a la consulta hi ha la necessitat de produir més llet o el dolor a l’hora de donar el pit.

 

Els últims estudis realitzats el 2016 indiquen que el 87,5% dels nadons prenen llet materna després de néixer. Es tracta d’una tendència que ha anat creixent des de l’any 2011.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Primer habitatge cooperatiu de la Garrotxa

És el Turrós, a Argelaguer, i ja hi viuen nou persones adultes i un nadó

Setmana de donació de sang a Olot

Des d’aquest dilluns fins diumenge a la tarda, el Banc de Sang i Teixits organitza una campanya de donació especialment necessària

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum