L’Hoquei Olot torna a somriure i guanya a l’Oviedo (6-4)

Els olotins han signat un partit notable amb efectivitat i dominant gran part del duel. Tomàs Marcé i Ferran Sacrest, amb un doblet cadascú, han estat els homes més destacats dels locals. L’Hoquei Olot se situa en la zona còmode la classificació amb 10 punts
Roger Isern | 10 de desembre de 2022

L’Hoquei Olot ha tancat el 2022 a casa tornant a la seva millor versió, amb efectivitat, ritme i dominant el partit. Des del primer minut s’ha vist un conjunt olotí amb les intencions molt clares, buscant la porteria d’Ivan Fernandez que ha estat el millor dels asturians sens cap mena de dubte. L’Hoquei Olot tenia moltes ocasions i les ha acabat transformant amb el gol de Ferran Sacrest. S’obria la llauna i Tomàs Marcé l’ampliava amb el 2 a 0. Però a dos minuts pel descans, l’Oviedo ha empatat. La primera part encara guardava un sopresa en forma de golàs de Ferran Sacrest, que ha clavat la bola a l’escaire a 3 segons pel descans i deixar el 3 a 2. El tècnic de l'Hoquei Olot és Jordi Garcia.

A la represa, inici conservador dels dos equips però que s’ha trencat a falta de menys de deu minuts finals amb trams de bogeria. Aniol Mangas anotava el 4 a 2 i el 5 a 2, Alejandro Lopez anotva el 5 a 3 per l’Oviedo i l’Hoquei Olot responia amb el 6 a 3 de Tomàs Marcé. Quedaven quatre minuts pel final i Maties Reixach ha vist la blava, que ha significat el 6 a 4 de Pelayo Aspra. A la recta final, l’Oviedo ha buscat l’èpica però no l’ha trobada.

L’Hoquei Olot ha tornat a sumar de 3 després de tres jornades sense fer-ho i comença a recuperar efectius.

Ara, els olotins es situen amb 10 punts a la zona mitja de la taula i ja pensant amb l’últim compromís de l’any a terres gallegues. Serà dissabte vinent a les vuit del vespre a la pista del Dominicos.