L'Hoquei Olot torna a guanyar tres jornades després (3-1)

Els olotins superen al CE Vendrell i amplien el marge amb al descens a 5 punts
Roger Isern | 28 de gener de 2023

L'Hoquei Olot i la Josep Jou han tornat a recuperar el camí de la victòria aquest dissabte. Després de tres jornades sense sumar tres punts -dues derrotes i un empat- els de Garcia i Piera han tornat a guanyar i a més, contra un rival directe com el CE Vendrell. L'inici de partit ha estat de clar color groc-i-blau amb ocasions constants a la porteria de Toda. El partit tenia una gran importància, no només per ser l'inici de la segona volta, sinó pel rival que hi havia al davant. Un Vendrell que poc perill ha generat a la porteria de Guillem Raurell durant la primera meitat. El temps passava de pressa, en haver-hi un joc molt intens i sense pràcticament faltes. Marc Prat intentava generar des de la llarga distància, però el camí del gol no es trobava. Fins que a dos minuts i mig del descans, un llançament des de pista pròpia de David Carles ha acabat al fons de la xarxa. La fortuna somreia a l'Hoquei Olot que li servia per marxar al descans guanyant per 1 a 0. El tècnic de l'Hoquei Olot és Jordi Garcia.

A la represa, inici amb un guió favorable als olotins gràcies a gol de penal de Marc Prat. Era el 2 a 0, que arribava quan només s'havien disputat 3 minuts de segona meitat. L'avantatge ja era més ampli i els olotins no patien excessivament en defensa, gràcies a un bon treball dels jugadors de pista i una actuació més que notable de Guillem Raurell. Adam Gussinyer apareixia des de segona línia per aprofitar un rebuig del porter Toda i anotar el 3 a 0. Al cap d'un minut el Vendrell retallava distàncies gràcies a una gran acció d'Iker Casado. Amb el 3 a 1 l'Hoquei Olot no ha vist perillar el resultat i fins i tot David Carles ha enviat una falta directa al pal després de la desena falta del CE Vendrell. Marc Prat valorava així la victòria.

L'Hoquei Olot obre la segona volta a la setena posició de la taula del grup nord de l'Ok Lliga Plata amb 14 punts. Dissabte vinent, viatge a terres gallegues per enfrontar-se al Compañia de María, actual cuer del grup i únic equip capaç de guanyar a la Josep Jou aquesta temporada. El partit es disputarà dissabte vinent 4 de febrer a dos quarts de vuit del vespre.