En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L'Hoquei Olot tanca la primera volta a la pista del GEiEG

Olotins i gironins estan separats per quatre punts a la classificació.
| 14 de gener de 2015
L'Hoquei Olot tanca la primera volta a la pista del GEiEG

El Club Patí Hoquei Olot acabarà diumenge la primera volta de Nacional Catalana a la complicada pista del GEiEG. Olotins i gironins estan separats per quatre punts a la classificació.

Els jugadors de Quim López no han acusat el canvi de categoria (CPH Olot)

Passi el que passi diumenge a la pista del GEiEG, l’Hoquei Olot acabarà la primera volta de la competició a la zona mitjana-alta de Nacional Catalana. Hi debutava aquesta temporada i l’equip ha demostrat durant tota la primera part del campionat que s’hi ha adaptat perfectament. Els olotins no pateixen per la salvació, perquè el descens se’l miren pel retrovisor a 12 punts, i continuen tranquils. Adrià Piera assegura que no els ha afectat gens que el seu entrenador, Quim López, compagini aquesta feina amb la de tècnic del Manlleu de l’OK Lliga.

L’única cosa que ha canviat per l’Hoquei Olot és que la majoria de partits de casa ara s’han de jugar divendres al vespre per no coincidir amb els partits del Manlleu. El proper, però, és diumenge al migdia i a domicili: a dos quarts d’una, a la pista del GEiEG.

Possibilitats d'entrar a la Copa

L'Hoquei Olot podria jugar la Copa Generalitat si acaba aquesta primera volta entre els quatre primers classificats. L'equip de Quim López és sisè, però té el quart, el Roda de Ter, a només un punt i el tercer, el Palafrugell, a tres. D'aquesta manera, haurà d'estar molt pendent dels resultats de dissabte a la tarda per saber si el seu partit de diumenge al migdia és determinant o no.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Iñigo Arriola creu que l'equip pot donar més de si

Els d'Iñigo Arriola reben l'Ebre, el darrer classificat de la lliga

112 arquers s’han reunit aquest cap de setmana a Argelaguer en una autèntica festa del tir en arc

La trobada també ha servit per commemorar els primers deu anys de vida de l’Indoor 3D Vall de Llierca

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum