L’Hoquei Olot planta cara a tot un CP Vilafranca (3-1)

Els de Jordi Garcia tenen ocasions per sumar a la pista d’un líder del grup que s’ha imposat gràcies a les bones individualitats. Els olotins segueixen fora de la zona de descens i encaren dues setmanes amb partits davant rivals directes: el proper, el Vilanova
Roger Isern | 28 de novembre de 2021

Partit de lluita sense recompensa de l’Hoquei Olot a la pista del líder que segueix invicte. A Vilafranca s’ha vist una primera meitat de poc ritme i poques ocasions. El resum simple seria dir que no ha passat res, però s’han vist 25 minuts on les defenses s’han imposat als atacs. A la represa, gir de guió sobre la pista de Vilafranca del Penedès on els locals s’han avançat al minut 4 amb gol del seu màxim golejador. Aragonès ha posat l’1 a 0 amb un xut que ha superat a Raurell pel primer pal. Un gol que no ha trastocat molt els pans dels de Garcia i Piera que han seguit jugant de tu a tu als del Penedès. I ho dèiem, Raurell ha aparegut aturant tres directes i un penal en poc més de 10 minuts. Però després de la última bola aturada, el segon dels locals obra de Gabriel Villares. Però aquest Hoquei Olot no tira mai la tovallola i a cinc minuts pel final retallava diferències amb un gol de penal de Joan Mangas. Es preveia una recta final intensa però el 3 a 1 de Vazquez ha ensorrat les esperances olotines. En declaracions a Ràdio Olot, el tècnic de l’Hoquei Olot, Jordi Garcia, valorava positivament l'actitud del seu equip.

Garcia també es desfeia en elogis a Guillem Raurell. El porter vigatà ha estat clau per mantenir les aspiracions de l’equip ben vives.

Una derrota que deixa a l’Hoquei Olot fora de la zona de descens gràcies a les també derrotes dels rivals directes. Dissabte vinent nou desplaçament, a Vilanova i la Geltrú a les nou de la nit.