L’Hoquei Olot fa suar al líder (4-2)

Els olotins competeixen en tot moment a la pista del CH Mataró però cauen a la recta final
Roger Isern | 20 de novembre de 2022

L’Hoquei Olot visitava una de les pistes més complicades del grup per enfrontar-se a un Mataró llençat en aquest inici de lliga amb un ple de victòries. Després de superar al Sant Just, els olotins volien seguir amb les bones sensacions. L’inici de partit no ha estat com les darrers jornades i Cusachs ha avançat al Mataró al minut i mig de partit. L’1 a 0 ja regnava al marcador i l’Hoquei Olot es veia obligat a reaccionar. Ho ha fet dominant gran part de la primera meitat, però amb falta d’encert. A 7 minuts pel descans, Burgillos marcava el segon en una gran acció individual. Abans del descans, però, arriba el gol de l’esperança gràcies a David Carles, que aixecava i picava per batre a Grané. El tècnic de l'Hoquei Olot és Jordi Garcia

A la represa, mateix guió que a l’inici del partit. Torres pescava una bola morta dins l’àrea i marcava el 3 a 1. Un gerro d’aigua freda que l’Hoquei Olot no ha pogut aixecar. Tomàs Marcé anotava el 3 a 2 falta de més de set minuts i encara demostrava que l’Hoquei Olot estava viu. Però no s’ha acabat de tancar la feina i Lladó ha posat el 4 a 2 de definitiu en un acció de mala fortuna pels interessos olotins.

Una derrota amb una imatge molt digna de l’Hoquei Olot que ja pensa en el pròxim compromís. Dissabte vinent a dos quarts de vuit a la Josep Jou davant el Congrés, un rival de molt bon record pels olotins.