En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

L’exjugador Jordi Masó entra a formar part del consell d’administració de la Unió Esportiva Olot

En declaracions a Ràdio Olot, explica que s’ha integrat a l’àrea social que lidera Núria Fité
Aniol Puigvert | 22 de novembre de 2022
L’exjugador Jordi Masó entra a formar part del consell d’administració de la Unió Esportiva Olot

Foto: Pau González


De penjar les botes amb trenta anys a ser un nou membre del consell d’administració de la Unió Esportiva Olot. Es tracta de Jordi Masó, l’exjugador del club olotí durant quatre temporades, entre el 2017 i el 2021, amb més de cent partits amb la vermella posada. El de Fontcoberta ha tancat una etapa amb trenta anys, que és deixar de jugar a futbol, però n’ha obert una altra que el permetrà seguir-lo des d’una certa distància. Masó passa a formar part dins la junta del club olotí a l’àrea social i econòmica, liderada des de fa temps per Núria Fité. En declaracions a Ràdio Olot, l’exjugador assegura que tenia ganes de tornar a l’Olot.

El nou membre de la junta de la Unió Esportiva Olot ja és un vell conegut en l’àmbit esportiu a la demarcació de Girona. Masó, com a jugador, ha disputat més de dos-cents partits entre l’Olot i el Llagostera a l’antiga Segona Divisió B. L’ex futbolista de l’Olot va fer la seva última temporada al club de casa seva, al Banyoles. El de Fontcoberta va decidir fer un pas al costat, prioritzant un dels seus principals objectius, els estudis davant el futbol.

Fa poques setmanes que Jordi Masó ha estrenat el càrrec, que es ratificarà en la propera junta d’accionistes, però el nou conseller de l’Olot  ja té el primer repte entre cella i cella: poder trobar una data per al partit de Càritas Garrotxa, que s’havia de jugar contra el Barça ‘B’ a l’estiu i que no es va poder celebrar per la meteorologia.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant


Volum