En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L'èxit de la solidaritat en el Gran Recapte d'Aliments

Un any més, la Garrotxa ha estat a l'alçada de la solidaritat que la caracteritza i ha convertit el Gran Recapte d'Aliments en tot un èxit.
| 30 de novembre de 2014
L'èxit de la solidaritat en el Gran Recapte d'Aliments

Gran èxit de participació al Gran Recapte d'Aliments que ha tingut lloc aquest cap de setmana a la Garrotxa. Tot i que encara no s'han fet públiques les dades definitives de l'edició d'enguany, que es coneixeran demà al matí, tot fa preveure que, una vegada més, la comarca ha estat de les més solidàries de tot Catalunya. Novament, el paper dels voluntaris ha estat fonamental per tirar endavant una iniciativa que ajudarà a paliar les mancances bàsiques d'un bon grapat de famílies amb delicades situacions econòmiques i que corren el risc de caure en l'exclusió social. A les comarques gironines s'han recollit 425 tones i han comptat amb la participació d'uns 3.000 voluntaris a tota la demarcació.

Fotos: Consell Comarcal de la Garrotxa.

Comparteix a: 

També et pot interessar

El programa d'eficiència energètica GarrotxaDomus permet una reducció de 250 tones de diòxid de carboni anuals

Per a aquest 2023, s'espera que l'arribada dels ajuts procedents dels Next Generation doni un nou impuls al GarrotxaDomus.

La Garrotxa tanca l’any amb un descens de l’atur del 0’3% i se situa al 6’66

Les dades continuen demostrant que el nombre d’aturats és molt baix i que continua havent-hi un atur estructural difícil d’aturar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum