En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L'excursionisme és el protagonista del nou número de 'Les Garrotxes'

És l'edició número 15 d'aquesta revista semestral dedicada a una visió global de la Garrotxa
| 4 de maig de 2015
L'excursionisme és el protagonista del nou número de 'Les Garrotxes'

L’excursionisme es converteix en protagonista en el nou número de ‘Les Garrotxes’. Aquest és el tema del dossier de la revista semestral, que ja és als quioscos i a les llibreries de la comarca.

lesgarrotxes.jpg_crop 

La revista semestral ‘Les Garrotxes’ ja ha tret la seva edició número 15. Aquest cop, el dossier està dedicat a l’excursionisme, de manera que s’inclouen reportatges i entrevistes a homes i dones que van fer d’aquest esport un estil de vida abans que es massifiqués com ho està ara.

Segons explica el director de la revista, Ramon Estéban, han parlat directament amb els representants d’entitats com el Centre Excursionista d’Olot i el de Besalú. També han agafat testimonis de persones que van portar refugis i cases de pagès que servien d’hostal. Un dels refugis més coneguts pels excursionistes de Girona i la Garrotxa va ser el Xalet refugi d’Ulldeter al Ripollès.

Entre les seccions habituals de la revista, hi ha una àmplia entrevista al capellà olotí Enric Sala, qui va ser activista social durant la transició i exrector del santuari de la Mare de Déu del Mont.

A la revista, també s’hi poden trobar excursions a la muntanya, un recorregut per Serinyà de la mà del naturalista i escriptor, Ernest Costa, i seccions dedicades al nostre patrimoni. L’edició número 15 de ‘Les Garrotxes’ es va presentar a Vallfogona aquest dissabte.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum