En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L'Estadi Municipal és sinònim de victòries

Els homes de Calderé van guanyar el Cerdanyola per 2-1 amb gols de Sergio i Marc Mas
| 10 d'octubre de 2016

Quart partit a casa i quarta victòria de la Unió Esportiva Olot. Els homes de Calderé van guanyar el Cerdanyola per 2-1.

dsc_0361

Els dos davanters de l’equip, Sergio Álvarez i Marc Mas, van tornar a aparèixer per avançar el conjunt olotí. Primer, l’argentino-veneçolà va transformar l’1-0 al minut 13 i, poc després, al 17’. el silenc va marcar el segon. Va ser un començament de partit boig perquè l’alegria i la tranquil·litat del 2-0 només va durar un minut i escaig. El que va trigar Elhadji va retallar distàncies. El 2-1 ja no es va moure, però l’Olot va patir tota la segona meitat. Calderé subratlla el mèrit del rival i admet que a l’Olot  li va costar tenir el control de la pilota.

L’Olot es manté tercer a la classificació, perquè tant el Vilafranca, segon, com el Peralada, líder, van tornar a guanyar. Més enllà de la victòria, l’altra nota positiva del partit va ser el debut del porter Xavi Ginard, que va fer aturades de mèrit i es va emportar els aplaudiments de l’Estadi Municipal.