En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L’esport com a eina per millorar a l’aula

És un dels objectius que molts centres escolars segueixin en els últims anys
Roger Isern | 22 de novembre de 2022
L’esport com a eina per millorar a l’aula

Que l’esport sempre ha estat important en les nostres vides no és cap secret. Però sí que ha canviat i ha evolucionat com transmetre-ho a l’aula en els darrers anys. Des de la majoria d’escoles s’implementa un model on l’esport pugui acabar sent part de l’alumne dins i fora l’aula. Un tema que es va tractar en l’últim programa d’En Profunditat’ amb el professor Marc Adalid. En Marc és l’encarregat de la part esportiva de l’escola i explica la importància en els alumnes per el seu físic i sobretot, psíquic.

La importància de l’esport a l’aula és tant gran, que escoles com el Cor de Maria estant treballant durant el trimestre. Adalid n’explica un exemple.

I per la banda d’altres professors, com ho veuen? En Gerard Masdeu és professor però no relacionat amb l’activitat esportiva. Tot i així explica la importància i la millora que provoca als alumnes en el seu rendiment escolar.

Esport i educació ja són un matrimoni difícil de separar després dels avenços positius que s’estan veient curs rere curs que passa.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Educació també s'atura per exigir canvis en els decrets de plantilles, el currículum o el calendari

És el primer dia de vaga que segons Educació ha tingut un seguiment del 3,36% a les comarques gironines

Desè aniversari del projecte ‘Som Música’ a l’Escola Malagrida d’Olot

En aquest centre han convertit una simple assignatura en un element transversal que vehicula tota mena de coneixements que transmeten a primària

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum