En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L’espai de coworking, Ca-Nyera, ja és la seu d’11 empreses i actualment està al límit de la seva capacitat

En tres anys, ja és l’espai de referència de l’emprenedoria de la comarca. L’Ajuntament d’Olot buscarà una nova ubicació si la demanda continua creixent
Aniol Puigvert | 15 de juliol de 2022
L’espai de coworking, Ca-Nyera, ja és la seu d’11 empreses i actualment està al límit de la seva capacitat

Foto: Gemma Canalias (Aj.Olot)


Ara fa tres anys, es va posar en marxa Ca-Nyera Coworking, un espai de 175 metres quadrats de superfície dedicat a l’activitat emprenedora: bàsicament a persones que impulsaven el seu negoci i no disposaven d’una seu on fer-ho. L’espai, compta amb zones comunes de treball compartit, sales de reunions, office i un pati. Situat al carrer Aigua, aquest equipament s’ha concebut també com un element dinamitzador del casc antic. Tres anys després de la seva entrada en funcionament, Ca-Nyera ja és la seu d’11 empreses que operen per mercats locals, però també nacionals. La totalitat de les places que ofereix ja estan cobertes, segons la regidora d’empresa, comerç i turisme de l’Ajuntament d’Olot, Gemma Canalias.

Segons Canalias, el fet que el coworking es trobi al centre de la ciutat ha convertit Canyera en un element dinamitzador del casc antic. Això,   dona vida a la resta de comerços i establiments de serveis de la zona.

Ca-nyera també s’ha convertit en la seu de l’àrea d’empresa i emprenedoria de DinàmiG i ha acollit diverses exposicions i presentacions. Gemma Canalias es mostra convençuda de que la demanda continuarà creixent i avança que, si això es confirma, caldrà buscar un local alternatiu.

Precisament aquest divendres, s’inaugura una exposició sobre la faràndula per celebrar el tercer aniversari de l’espai de coworking. És un acte gratuït, obert a tothom perquè Canyera Coworking es vagi coneixent al barri i a la resta de la ciutat.  

Comparteix a: 

També et pot interessar

S’obre la convocatòria dels ajuts Leader

Es tracten d’unes ajudes econòmiques adreçades a microempreses o autònoms de diferents sectors

L'ATA, en contra de l'ordenança d'habitatges turístics de Besalú

L'entitat diu que 'l'Ajuntament s'extralimita en les seves funcions'

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum