En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L’Espai Cràter d’Olot s’agafa de la mà del CSIC

El nou museu dels volcans estreny una aliança amb el Consell Superior d’Investigacions Científiques per dur a terme projectes, investigacions i difusió de la vulcanologia local
Pau Masó | 22 d'octubre de 2021
L’Espai Cràter d’Olot s’agafa de la mà del CSIC

El director de Geociències de Barcelona, Joan Martí, i l'alcalde d'Olot, Pep Berga, firmant el conveni (Pau Masó)


A pocs mesos perquè l’Espai Cràter obri les portes, l’equipament ha anunciat una col·laboració amb el centre científic més important de l’estat espanyol. El Consell Superior d’Investigacions Científiques s’agafarà de la mà amb l’equipament olotí per impulsar projectes conjunts. L’acord ha de servir per potenciar el vessant científic de l’Espai Cràter i per desenvolupar accions rigoroses de formació, recerca o divulgació de la vulcanologia. El director de Geociències de Barcelona del CSIC, Joan Martí, diu que aquest acord significa “la primera vegada” que s’entenen amb l’Ajuntament.

L’acord entre l’Espai Cràter i el CSIC s’ha formalitzat amb la signatura d’un conveni marc que ha de servir com a paraigua d’altres projectes. Segons el director de l’equipament olotí, Xevi Collell, es preveu que, a partir d’ara, es puguin desenvolupar accions de recerca, formació i divulgació.

Una de les accions que s’emmarca dins el conveni i que ja està en marxa és la direcció dels continguts expositius que hi haurà dins l’Espai Cràter. El director del CSIC, Joan Martí, ha estat escollit com a comissari de l’exposició. La mostra es podrà veure un cop s’inauguri l’equipament pels volts de final d’any o principis del que ve.

També et pot interessar

La Garrotxa crida contra la violència masclista

Desenes de persones han participat aquest dijous a la marxa organitzada per La Dalla a Olot

El Fem Garrotxa inicia la seva fase final

Després de recollir les opinions ciutadanes i elaborar un esborrany del pla estratègic, el projecte participatiu arriba ara a un procés de retorn

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum