En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L’ÉsDansa fa “un pas més” aquest 2021

Aquest any el certamen afegeix un dia més de programació i se celebrarà del 25 al 29 d’agost
Pau Masó | 20 de juliol de 2021
L’ÉsDansa fa “un pas més” aquest 2021

Presentació de l'edició d'enguany amb Núria Feixas, directora del festival; Pere Vila, alcalde de les Preses; i Roger Casalprim, president de la Marboleny


L’EsDansa i la cultura volen guanyar terreny a la pandèmia. Tot i que l’edició d’aquest any també estarà limitada per la covid, el festival de les Preses pretén fer un pas més i recuperar, fins i tot, alguna proposta participativa. És el cas del ball de plaça que durà a terme la companyia Burel de Portugal i que està pendent de les restriccions que hi pugui haver a l’agost. La directora de l’EsDansa és Núria Feixas.

Aquest 2021 només hi haurà companyies de la península ibèrica (de Portugal i el País Basc). I pel que fa a la participació també es podrà gaudir de tallers de dansa per a infants i adults. Amb relació a la programació artística, aquest 2021 se centrarà, sobretot, en l’any Manuel Cubeles i part de les propostes posaran en relleu la tasca que el coreògraf va fer al món dels esbarts. També hi haurà produccions quilòmetre zero amb la Marboleny com a protagonista, per exemple, de la Festa al Parc que aquest any farà “un pas més” cap a la sostenibilitat.

Segueixen les nits de l'ÉsDansa

Entre la programació també destaquen les Nits de concert que seguiran substituint les Nits ÉsDansa prepandèmiques. Seran actuacions amb restriccions, però que busquen seguir el caràcter festiu que tenien les nits del festival.

L’ÉsDansa 2021 també comptarà amb propostes de creació que es presentaran per primera vegada i altres de formació que formaran part del Campus ÉsDansa’t. En total hi haurà una vintena de propostes repartides en cinc dies de festival del dimecres 25 al diumenge 29 d’agost. Les entrades pels espectacles de pagament es podran comprar a partir de dilluns que ve a la pàgina web de l’ÉsDansa. A través del mateix portal també es podran retirar els tiquets per als espectacles gratuïts. Totes les actuacions seran amb públic assegut i amb limitació d’aforament.

També et pot interessar

El Planestiueja't arriba al seu equador amb Xiula i DiVersiones

Aquest dissabte durant tot el dia hi haurà activitats de tota mena a l’àrea de pícnic del Jonquer

La programació de les Festes del Tura es repartirà només en tres escenaris

Suu, Marc Parrot, el Pot Petit i el Pony Pisador són alguns dels caps de cartell avançats fins ara

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum