En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L'ÉsDansa escalfa motors i obre les inscripcions pels tallers

Ara prioritza els que es volen apuntar a tota la formació i més endavant l'obrirà per temes
| 25 de maig de 2015
L'ÉsDansa escalfa motors i obre les inscripcions pels tallers

L’ÉsDansa 2015, comença a escalfar motors i ja estan obertes les inscripcions dels tallers de dansa tradicional. Per quart any consecutiu, la part més formativa del festival obra les portes a tot tipus de públic amb ganes de ballar i fer ballar. Enguany hi haurà dues línies de treball: una per aprendre danses tradicionals d’arreu del món i l’altra serà dirigida a aquelles persones que vulguin anar més enllà aprenent altres continguts relacionats amb la dansa.

tallers-esdansa

Un dels tallers de l'any passat  (esdansa.cat)

A falta de poc més de tres mesos per l’Esdansa 2015, ja estan obertes les inscripcions dels tallers de dansa tradicional. La part més formativa del festival no només oferirà un curs com era habitual, sinó que obrirà dues línies de formació. El gran objectiu , ara fa quatre anys, era consolidar aquests tallers, i ara  és quant l’organització del festival ha decidit anar més enllà.

La primera línia que es podrà aprendre danses tradicionals del país i d’arreu del món. La segona, en canvi, va més enllà. Serà una línia formativa dirigida a aquelles persones que vulguin ballar però també aprendre altres continguts relacionats amb la dansa. Fosas posa com per exemple crear una dansa a través d’una música o bé com treballar a partir de l’improvisació.

Les inscripcions de l’Esdansa 2015 estan obertes fins el 30 de Juny per accedit a tota la formació. En canvi, si algú es vol inscriure en un taller s’haurà d’esperar a partir de l’1 de juliol. L’Esdansa 2015 tindrà lloc del 18 al 22 d’agost.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum