En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L’Escola Oficial d’Idiomes d’Olot comença el nou curs amb aules renovades i amb la mirada posada en els més joves

Per només 150 € podran estudiar una llengua estrangera que no facin al seu centre. La iniciativa va adreçada als estudiants a partir de tercer d’ESO
Joel Tallant | 15 de setembre de 2021
L’Escola Oficial d’Idiomes d’Olot comença el nou curs amb aules renovades i amb la mirada posada en els més joves

El departament d’Educació vol que les classes de l’Escola Oficial d’Idiomes siguin totalment presencials. Per aquest motiu, la direcció d’Olot ha fet un esforç important per adequar les aules amb nou mobiliari i tecnologia d’última generació. L’objectiu és garantir la comoditat i mobilitat dels estudiants perquè es puguin relacionar d’una forma molt més senzilla. El director de l’Escola Oficial d’Idiomes d’Olot, Daniel López, ha dit a aquesta emissora que pel nou curs també han fet un pas important per garantir la qualitat de l’aire.

Els estudiants hauran de dur mascareta, però podran compartir material, fer jocs, no caldran distàncies entre els torns i podran recuperar les classes de dues hores i mitja amb pausa inclosa. Però la gran novetat de la nova temporada va adreçada als més joves: tindran la possibilitat de poder aprendre una llengua per només 150 € tot el curs. La secretària de l’escola, Cristina Sagués, explica quins són els requisits.

Un altre objectiu de la direcció de l’escola és aconseguir que alumnes de diferents procedències es relacionin. Per això, s’ha obert el centre a estudiants de municipis de dins i fora de la Garrotxa. L’EOI oferirà classes d’anglès, francès i alemany i de les llengües per les que hi hagi demanda suficient. Les classes comencen el 27 i 28 de setembre i la matriculació es pot fer fins ben entrat l’octubre.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Educació també s'atura per exigir canvis en els decrets de plantilles, el currículum o el calendari

És el primer dia de vaga que segons Educació ha tingut un seguiment del 3,36% a les comarques gironines

Desè aniversari del projecte ‘Som Música’ a l’Escola Malagrida d’Olot

En aquest centre han convertit una simple assignatura en un element transversal que vehicula tota mena de coneixements que transmeten a primària

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum