En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L’Escola Oficial d’Idiomes d’Olot comença el nou curs amb aules renovades i amb la mirada posada en els més joves

Per només 150 € podran estudiar una llengua estrangera que no facin al seu centre. La iniciativa va adreçada als estudiants a partir de tercer d’ESO
Joel Tallant | 15 de setembre de 2021
L’Escola Oficial d’Idiomes d’Olot comença el nou curs amb aules renovades i amb la mirada posada en els més joves

El departament d’Educació vol que les classes de l’Escola Oficial d’Idiomes siguin totalment presencials. Per aquest motiu, la direcció d’Olot ha fet un esforç important per adequar les aules amb nou mobiliari i tecnologia d’última generació. L’objectiu és garantir la comoditat i mobilitat dels estudiants perquè es puguin relacionar d’una forma molt més senzilla. El director de l’Escola Oficial d’Idiomes d’Olot, Daniel López, ha dit a aquesta emissora que pel nou curs també han fet un pas important per garantir la qualitat de l’aire.

Els estudiants hauran de dur mascareta, però podran compartir material, fer jocs, no caldran distàncies entre els torns i podran recuperar les classes de dues hores i mitja amb pausa inclosa. Però la gran novetat de la nova temporada va adreçada als més joves: tindran la possibilitat de poder aprendre una llengua per només 150 € tot el curs. La secretària de l’escola, Cristina Sagués, explica quins són els requisits.

Un altre objectiu de la direcció de l’escola és aconseguir que alumnes de diferents procedències es relacionin. Per això, s’ha obert el centre a estudiants de municipis de dins i fora de la Garrotxa. L’EOI oferirà classes d’anglès, francès i alemany i de les llengües per les que hi hagi demanda suficient. Les classes comencen el 27 i 28 de setembre i la matriculació es pot fer fins ben entrat l’octubre.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé 4.000 alumnes han visitat l’Espai Cràter d’Olot des que va obrir portes el passat 11 de març

En la majoria d’ocasions els grups escolars opten per combinar la visita guiada amb algun dels tallers que s’ofereixen

Més de 1200 joves participen a les activitats de l’Estiu Riu d’Olot

'Fart@ d'avorrir-me' és la principal novetat centrada en la creativitat i les arts

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum