En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L'Escola Oficial d'Idiomes d’Olot arriba als vint anys

3500 alumnes han après alguna llengua durant aquestes dues dècades
Redacció | 7 d'octubre de 2022
L'Escola Oficial d'Idiomes d’Olot arriba als vint anys

Foto: Ajuntament d'Olot


Fundat l'any 2002, l'Escola Oficial d'Idiomes ha complert ja vint anys. Durant dues dècades han passat pel centre molts professors, molts equips directius i més de 3500 alumnes. Amb aquest acte, també es va aprofitar per inaugurar el curs on ja hi ha matriculats 300 alumnes, tot i això, les places estaran obertes fins a finals d'octubre o fins a esgotar les vacants. La secretària tècnica de l’escola és Cristina Sagués.

Des de l’Escola Oficial d’Idiomes d’Olot imparteixen classes d’anglès, francès i alemany. El cap d’estudis del centre és Arnau Conill.

Es tracta de grups molt heterogenis on tant hi podem trobar persones jubilades o adolescents que busquen reforçar una llengua, d'aquesta manera es podrà connectar amb gent diversa mentre s'aprèn un idioma. De cara al futur, esperen poder fer créixer el centre amb una escola d'estiu i altres projectes que tenen presents.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Educació també s'atura per exigir canvis en els decrets de plantilles, el currículum o el calendari

És el primer dia de vaga que segons Educació ha tingut un seguiment del 3,36% a les comarques gironines

Desè aniversari del projecte ‘Som Música’ a l’Escola Malagrida d’Olot

En aquest centre han convertit una simple assignatura en un element transversal que vehicula tota mena de coneixements que transmeten a primària

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum