En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L'Escola Joan XXIII, referent

La Consellera d'Ensenyament Irene Rigau posa com a exemple aquest centre olotí d'educació especial. 
| 13 de novembre de 2012
L'Escola Joan XXIII, referent

 

La consellera d’educació Irene Rigau assegura que l’escola Joan XXIII d’Olot és “líder i referència” en l’educació de discapacitats a tot Catalunya. La coordinació comarcal en educació i serveis socials és un dels elements que més ha destacat la consellera de la feina feta fins ara . A més, ha explicat que hi haurà novetats al centre en els propers mesos.

La Consellera visitant l'Escola Joan XXIII d'Olot. Foto: ACN

Rigau ha assistit a la reunió habitual dels Patronat de l’Escola Joan XXIII, que forma part d’Integra, l’antic Joan Sellas i Cardelús. Rigau ja coneixia el programa educatiu de l’escola, però feia temps que no s’hi desplaçava i ha aprofitat la visita per tornar-ho a conèixer. La consellera ha destacat la capacitat d’adaptació als nous temps i mètodes pedagògics que ha tingut aquest centre educatiu. Aquesta és una de les claus de l’èxit de l’escola segons Rigau, però també cal sumar-hi la coordinació comarcal entre ensenyament i serveis socials.

Segons ha explicat la pròpia consellera, Departament i escola han estat perfilant un nou projecte que porten temps gestant des del centre amb els Serveis Territorials d’Educació i que veurà la llum en els propers mesos. Irene Rigau ha preferit no donar més detalls al respecte ja que ha considerat que en plena campanya electoral es podria considerar electoralisme.

La manera de treballar de l’Escola Joan XXIII i de la Fundació Intrega ja havia estat reconeguda temps enrere per la pròpia Casa Reial. En una visita a la Garrotxa el febrer del 2011, el Príncep Felip ja es va acostar a les seves instal·lacions, ubicades a la sortida d’Olot anant cap a Santa Pau. 

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum