En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

Les terres d’Àvalon seran les protagonistes de la Fira de la Bruixeria de Sant Joan

La mostra arriba aquest cap de setmana a la seva 16ª edició
Redacció | 30 de setembre de 2022
Les terres d’Àvalon seran les protagonistes de la Fira de la Bruixeria de Sant Joan

Conferències, tallers, mercat de productes o tir amb arc són algunes de les propostes previstes en el marc de la Fira de la Bruixeria de Sant Joan Les Fonts que arrenca aquest dissabte al matí. Cada any es dedica a una temàtica diferent i, en aquesta edició, ens proposen un viatge fins a les Terres d'Àvalon, llegendària per la història del rei Artur, la torre de Tor i Excalibur. Imma Jaurés és la impulsora de la Fira.

Les activitats començaran dissabte al matí, amb el ritual d'inauguració, a càrrec de la Dama Blanca i s'obrirà el mercat de la fira. A la tarda, Javi Feroz farà un taller de màgia de prop i, en acabar, ballaran els Gegants dels quatre elements i les bruixes de Sant Joan. A la nit, la Dama Blanca i la Fada Verda faran un ritual de transformació energètica.

El diumenge començarà amb la salutació al sol, a les deu del matí i, tot seguit, un taller d'acro-ioga per a tots els nivells. A la tarda, han organitzat una demostració molt especial.

Durant els dos dies de la Fira de la Bruixeria, el Castell de Juvinyà acollirà diferents xerrades i presentacions i al Clot de l’Infern hi haurà parades amb tot tipus de productes lligats a aquesta temàtica.

Comparteix a: 

També et pot interessar

El cantautor olotí, Toni Beiro, torna als escenaris olotins

Presenterà el seu nou treball discogràfic titulat ‘Sobrenatural’, escrit durant el confinament. És un EP de cinc cançons que pretén retre homenatge a la seva generació, la generació ‘boomer’ amb totes les icones dels anys vuitanta

Els pessebres agafen protagonisme a Olot durant les festes de Nadal

Del 3 de desembre al 8 de gener hi haurà diferents exposicions repartides per quatre seus de la ciutat

Estàs escoltant


Volum