En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Les Preses es tornarà a tenyir de rosa

La quarta edició de la Cursa de la Dona se celebrarà el 24 d’octubre amb pràcticament la normalitat de sempre
Roger Isern | 13 d'octubre de 2021
Les Preses es tornarà a tenyir de rosa

La Cursa de la Dona torna amb força després que la pandèmia obligués a cancel·lar l’edició de l’any passat. Aquesta serà la quarta edició i des de l’organització s’espera tornar a tenyir de rosa el municipi presenc. La cursa del 2021 comptarà amb dos recorreguts circulars de 5 i 10 quilòmetres respectivament. Una de les novetats és que no hi haurà la parada final per esmorzar ni per fer les activitats habituals de grup. La membre de l’organització de la Cursa de la Dona Iolanda Lopera explica que, tot i aquest canvi, esperen una cursa com les edicions anteriors.

Tot i així, des de l’organització esperen unes 2000 participants, número que es va assolir en la última cursa del 2019, en què es van recaptar 11.000 euros. Uns diners que van destinats a Oncolliga Girona per fer front als tractaments del càncer de mama. La seva presidenta és Paquita Badosa.

La Cursa de la Dona se celebrarà el diumenge 24 d’octubre i tindrà la sortida i l’arribada al Parc 1 d’Octubre de les Preses. A hores d’ara ja hi ha més de 600 inscrites. Les inscripcions es poden fer a través del web cursadeladona.lespreses.cat fins al 17 d’octubre.

També et pot interessar

"Competir de veritat" per guanyar al camp de la Grama

És el que demana Albert Carbó als seus jugadors. L'Olot jugarà diumenge al migdia a Santa Coloma amb l’objectiu de no perdre pistonada a la classificació

L'Hoquei Olot, a la recerca de la primera victòria

Els de Jordi Garcia visiten aquest dissabte a les vuit del vespre la pista del Shum Maçanet. Després de les bones sensacions de la primera jornada, els olotins volen sumar. El partit es podrà seguir des d’un quart d’hora abans a la sintonia de Ràdio Olot

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum