En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Les Planes d’Hostoles es prepara per les visites als gorgs

L'Ajuntament ja ha engegat el procés per no massificar l’espai
Roger Isern | 31 de maig de 2022
Les Planes d’Hostoles es prepara per les visites als gorgs

Foto: Turisme Garrotxa


S’aproxima l’estiu i les zones naturals de la comarca es van preparant per l’arribada de visitants. Un dels punts més visitats són els gorgs, que destaquen per la seva bellesa natural i aigües que ajuden a passar les altes temperatures. Per això les Planes d’Hostoles i Sant Feliu de Pallerols repintaran el sistema de reserva prèvia de l’any passat. Degut a les grans aglomeracions i la pandèmia el municipi va decidir regularitzar la presència de persones en un espai protegit com aquest. Les persones que vulguin accedir als gorgs hauran de pagar i reservar prèviament. L’alcalde de les Planes d’Hostoles és Eduard Llorà.

Un sistema que aquest any, com en el 2021, permet un aforament de 300 persones. Una xifra consensuada amb els agents rurals i membres dels cossos de seguretat del sector mediambiental per tal de preservar l’ecosistema de la zona. Una mesura que alhora és positiva per l’arribada de visitants, que poden gaudir de la natura i visitar el poble. Llorà explica que l’arribada de turistes amb aquest sistema encara és més positiva.

La reserva per accedir als gorgs ja està activada des de Setmana Santa i es pot fer al través del web de l’Ajuntament de les Planes d’Hostoles i la Fundació Emys.

Comparteix a: 

També et pot interessar

L’Ajuntament de Besalú incentivarà als ciutadans que facin una bona gestió de les seves deixalles

L’Ajuntament vol que totes aquelles persones que gestionen i separin bé els seus residus, pràcticament no hagin de pagar la taxa

El centre de reproducció del cranc de riu autòcton d’Olot serveix per salvaguardar l’espècie

Ho asseguren els tècnics que hi treballen i el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum