En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Les obres es reprenen

Aquesta setmana o la que ve tornen a començar les obres del Parc de Bombers d'Olot. S'espera que s'acabin d'aquí mig any.
| 17 de setembre de 2013
Les obres es reprenen

Aquesta setmana o la que ve s’han de reprendre les obres del Parc de Bombers d’Olot després d’haver estat aturades durant mesos. Ara la previsió és inaugurar-lo a finals d’hivern o a principis de primavera. Aquest parc és també seu del servei de rescats de muntanya.

Maqueta de com ha de quedar el Parc de Bombers.

JORDI ALTESA | La constructora es va plantar davant els impagaments de la Generalitat i va decidir parar les obres fins que no cobressin del govern català. D’això ja en fa 10 mesos en els quals el Parc ha quedat penjat amb les obres bastant avançades. Ara Infraestructures de la Generalitat ha confirmat que aquesta setmana, o com a molt tard la que ve, les obres han de tornar a començar. L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, detalla que la nova infraestructura ha de servir perquè a la Garrotxa s’hi quedin també els serveis de rescat de muntanya. El nou Parc de Bombers d’Olot val 3,6M€ i ha de servir per substituir l’actual edifici que s’ha quedat obsolet. Està previst que les obres s’acabin en menys de mig any, i per tant es podrien inaugurar a finals d’hivern o principis de primavera. 

La instal·lació d’aquest Parc de Bombers d’Olot al costat de l’Estadi Municipal obliga també a fer obres d’urbanització al carrer Estadi. L’alcalde admet que s’ha de posar al dia, el que suposa una despesa important per consistori i veïns. Corominas ha admès que les obres del Parc de Bombers s’havien parat pels impagaments de la Generalitat a la constructora, no només en aquesta obra, sinó també en d’altres que feia a tot Catalunya.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum