En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

Les Festes del Tura tindran gots biodegradables

S’ha fet una producció de 36.000 gots per abastir a les barraques durant els cinc dies de festa major
Redacció | 11 d'agost de 2022
Les Festes del Tura tindran gots biodegradables

El regidor de Festes, Agustí Arbós, acompanyat de la CEO de l'empresa distribuïdora dels gots, Elisabet Zaragoza (Roger Isern)


Després que l’any 1998 Olot fos un dels primers municipis en apostar pels vasos reutilitzables durant la Festa Major, aquest any es fa un pas més i s’aposta per un nou model. L’Ajuntament vol reduir la petjada ecològica de les festes distribuint gots biodegradables fets de pellofa. Es tracta de vasos 100% biodegradables, reutilitzables durant 2 anys i totalment ecològics. El regidor de Festes és Agustí Arbós.

L’Ajuntament ha encarregat una producció de 36.000 gots per tal de poder cobrir les necessitats previstes a les barraques d’aquest any. Allà es podran adquirir els vasos al preu d’un euro, independentment del preu de la consumició que es realitzi. L’objectiu és que cada persona pugui utilitzar el mateix got durant les diferents consumicions i, posteriorment, emportar-se’l cap a casa o, si ho prefereixen, retornar-lo i se’ls hi tornarà l’euro. La CEO de l’empresa distribuïdora dels gots és Elisabet Zaragoza.

El disseny del got de Festes del Tura d’enguany encara no s’ha fet públic. Serà obra de l’alumna de l’EME Àngela González Vidal i, de moment, el que se sap és que els gegants en seran els protagonistes.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant


Volum