En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

Les entitats sobiranistes de la Garrotxa mantindran les concentracions dels dilluns

Ho faran mentre hi hagi un sol represaliat per l’estat espanyol
Joel Tallant | 3 d'octubre de 2022
Les entitats sobiranistes de la Garrotxa mantindran les concentracions dels dilluns

Les trobades dels dilluns al Firalet van començar a partir dels fets de l’1 d’octubre. La fugida de l’aleshores president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va accelerar que aquestes concentracions s’escampessin arreu de Catalunya. A Olot, ja se’n porten 248 i asseguren que les mantindran per responsabilitat amb les persones represaliades i exiliades que hi ha dins i fora de Catalunya. Glòria Bassets, presidenta d’Òmnium Garrotxa.

Des de l’Assemblea Nacional Catalana, la seva presidenta, Magda Ripoll diu que mantindran les concentracions mentre no puguem dir que ‘vivim en un país normal’.

Un autocar organitzat pel Consell de la República ha sortit de la Garrotxa aquest dissabte per assistir a l’acte commemoratiu de l’1 d’octubre celebrat a l’Arc de Triomf de Barcelona, on les entitats sobiranistes han tornat a exigir l’entesa política i un front comú per aconseguir la independència de Catalunya.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Les dificultats d’accés als comerços continua sent la gran assignatura pendent

Ho diuen des del Grup Mifas que tot i reconèixer que s’ha avançat molt, encara queda molta feina per fer, especialment en aquest sector. Aquest dissabte és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, una jornada que posa sobre la taula totes les necessitats i problemàtiques que encara queden pendents de resoldre

L’Ajuntament d’Olot es planteja comptar amb ‘Punts Lila’ en horari diürn

Amb aquesta mesura volen arribar a homes i dones de diferents generacions que no surten a la nit i que pateixen algun tipus de violència

Estàs escoltant


Volum