En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Les entitats sobiranistes de la Garrotxa mantindran les concentracions dels dilluns

Ho faran mentre hi hagi un sol represaliat per l’estat espanyol
Joel Tallant | 3 d'octubre de 2022
Les entitats sobiranistes de la Garrotxa mantindran les concentracions dels dilluns

Les trobades dels dilluns al Firalet van començar a partir dels fets de l’1 d’octubre. La fugida de l’aleshores president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va accelerar que aquestes concentracions s’escampessin arreu de Catalunya. A Olot, ja se’n porten 248 i asseguren que les mantindran per responsabilitat amb les persones represaliades i exiliades que hi ha dins i fora de Catalunya. Glòria Bassets, presidenta d’Òmnium Garrotxa.

Des de l’Assemblea Nacional Catalana, la seva presidenta, Magda Ripoll diu que mantindran les concentracions mentre no puguem dir que ‘vivim en un país normal’.

Un autocar organitzat pel Consell de la República ha sortit de la Garrotxa aquest dissabte per assistir a l’acte commemoratiu de l’1 d’octubre celebrat a l’Arc de Triomf de Barcelona, on les entitats sobiranistes han tornat a exigir l’entesa política i un front comú per aconseguir la independència de Catalunya.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Primer habitatge cooperatiu de la Garrotxa

És el Turrós, a Argelaguer, i ja hi viuen nou persones adultes i un nadó

Setmana de donació de sang a Olot

Des d’aquest dilluns fins diumenge a la tarda, el Banc de Sang i Teixits organitza una campanya de donació especialment necessària

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum