En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

Les curses esportives de la Garrotxa es tornen solidàries

A banda de la Cames de Ferro amb la Fundació Albert Bosch, n’hi ha fins a nou que destinen part dels diners de les inscripcions a Càritas
| 11 de juny de 2015
Les curses esportives de la Garrotxa es tornen solidàries

A banda de la Cames de Ferro amb la Fundació Albert Bosch, aquest any n’hi ha fins a nou que han destinat o destinaran part dels diners de les inscripcions a Càritas Garrotxa.

lletissonada caritas

La cursa de muntanya Cames de Ferro del Grup Excursionista Cultural i Alpinista de la Vall d’en Bas va recaptar gairebé 12.000 euros per a la Fundació Albert Bosch contra el càncer infantil i aquesta setmana el mateix GECA n’ha lliurat 1.500 més a Càritas gràcies a la Lletissonada, la caminada popular. Són només dos exemples recents de proves que no només són esportives, sinó que sobretot són solidàries. Aquest any, han registrat un augment a la Garrotxa. Sense anar gaire lluny, el president de Càritas a la comarca, Carles Oller, recorda que la seva entitat col·labora amb nou curses durant tota la temporada.

En l’últim mes, la Cursa pel Cor de la Fageda també ha destinat a Càritas Garrotxa una part dels diners que va recaptar amb el miler d’inscripcions que va tenir. A més, la mateixa cursa va recollir bicicletes solidàries per enviar al Senegal. La propera mostra de solidaritat i esport a la comarca serà aquest divendres a les Preses i dilluns a Besalú. A tots dos pobles, s’hi farà una marxa popular de dos quilòmetres i mig accessible per a tothom, en què els participants podran donar aliments cardio-saludables, com ara fruites o verdures, a un Banc d’Aliments de Càritas. A Sant Joan les Fonts ja es va fer a finals dels mes de maig; a Sant Esteve d’en Bas serà el divendres 19 de juny, i Santa Pau, el dilluns 29.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant


Volum