En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Les curses esportives de la Garrotxa es tornen solidàries

A banda de la Cames de Ferro amb la Fundació Albert Bosch, n’hi ha fins a nou que destinen part dels diners de les inscripcions a Càritas
| 11 de juny de 2015
Les curses esportives de la Garrotxa es tornen solidàries

A banda de la Cames de Ferro amb la Fundació Albert Bosch, aquest any n’hi ha fins a nou que han destinat o destinaran part dels diners de les inscripcions a Càritas Garrotxa.

lletissonada caritas

La cursa de muntanya Cames de Ferro del Grup Excursionista Cultural i Alpinista de la Vall d’en Bas va recaptar gairebé 12.000 euros per a la Fundació Albert Bosch contra el càncer infantil i aquesta setmana el mateix GECA n’ha lliurat 1.500 més a Càritas gràcies a la Lletissonada, la caminada popular. Són només dos exemples recents de proves que no només són esportives, sinó que sobretot són solidàries. Aquest any, han registrat un augment a la Garrotxa. Sense anar gaire lluny, el president de Càritas a la comarca, Carles Oller, recorda que la seva entitat col·labora amb nou curses durant tota la temporada.

En l’últim mes, la Cursa pel Cor de la Fageda també ha destinat a Càritas Garrotxa una part dels diners que va recaptar amb el miler d’inscripcions que va tenir. A més, la mateixa cursa va recollir bicicletes solidàries per enviar al Senegal. La propera mostra de solidaritat i esport a la comarca serà aquest divendres a les Preses i dilluns a Besalú. A tots dos pobles, s’hi farà una marxa popular de dos quilòmetres i mig accessible per a tothom, en què els participants podran donar aliments cardio-saludables, com ara fruites o verdures, a un Banc d’Aliments de Càritas. A Sant Joan les Fonts ja es va fer a finals dels mes de maig; a Sant Esteve d’en Bas serà el divendres 19 de juny, i Santa Pau, el dilluns 29.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Arriba la segona edició de la BTT Pescacorriols de Sant Feliu de Pallerols

Enguany s’amplien les dues curses tant la curta com la llarga

El primer equip del Club Vòlei Olot inicia aquest cap de setmana la competició

Ho farà un any més a la Primera Divisió Estatal i a casa contra el Club Vòlei Sant Martí Aula

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum