En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Les coses al seu lloc: l'Olot líder

La Unió Esportiva Olot no falla i en un partit d'infart suma una victòria que li permet està en colideratge de Tercera Divisió.
| 5 de novembre de 2012

El dia del seu sant, el màxim golejador de l’equip, Carlitos, ha continuat amb la seva ratxa i manté la seva mitjana d’un gol per partit. Malgrat la seva actuació, finalment el migcampista Roger ha estat l’encarregat de salvar els mobles després del gol del Santboià.

Fotografia: Martí Albesa / Catpess

L’absència més destacada del partit d'aquest diumenge ha estat la d’Uri Santos. El davanter no ha entrat a la convocatòria després de la lesió que va patir en el partit contra el Vilafranca. Per això, l’Olot no ha pogut disposar del tàndem Carlitos – Uri , la seva parella més letal. El que no ha faltat ha estat el pitxitxi que ja porta deu gols a les espatlles, si hi sumem el que ha anotat. Ha estat al minut 13, després que l’equip de Rodri pressionés sense descans la defensa rival. Tanta ha estat la insistència dels olotins que durant els deu primers minuts ja s’han pogut veure jugades assajades com ara un córner que ha picat el mateix Carlitos, trencant amb la tradició de Francolí que sol ser-ne l’encarregat.

A més de Santos, l’altra baixa de l’equip és Jordi Roca, que continua lesionat després d’unes molèsties que va sentir abans de l’enfrontament contra el Cornellà. El nou fitxatge, Tissone, encara no ha pogut disputar cap partit malgrat que s’entrena amb normalitat des de fa setmanes.El problema és que fins que no arribi el seu trànsfer oficialment no podrà entrar a cap convocatòria.

Qui sí ja està recuperat és el capità Abel, que avui ha compartit el mig del camp amb Roger i, excepcionalment, amb Francolí. L’extrem s’ha endarrerit per deixar a la davantera a Raúl i Edile, amb Carlitos com a 9.

Mentre que Miquel López s’ha mantingut quiet a la banqueta, Rodri no ha parat de moure’s en els 90 minuts. Els crits constants de l’entrenador han activat un equip on les coses no acabaven de rutllar. L’entrenador dels olotins ha dictat literalment i a crits moltes de les instruccions als seus jugadors. Les errades de la defensa i la poca entesa de la davantera, que sovint deixava Carlitos aïllat, han estat els moments que han desesperat més Rodri. Tot i això, és cert que l’absència d’Uri ha provocat una diversificació a l’atac, que ha deixat detalls com les bones assistències de Carlitos o els xuts de Francolí i Raúl Rodríguez. Justament ells han estat els culpables de les moltes ocasions de l’Olot a l’inici de la segona part. Ha estat aleshores quan el Santboià s’ha quedat amb deu homes per l’expulsió de Jonathan, que ha vist la segona targeta groga per llançar-se dins l’àrea. Malgrat l’avantatge numèric, ha arribat el gerro d’aigua freda per l’Olot. El gol d’Heredia (77’), sorgit d’un contracop, ha esperonat els de Miguel López i, per uns minuts, ha descol·locat els olotins. Per sort, la solidesa de Roger no ha trigat a aparèixer. Després de marcar el seu primer gol a la lliga justament dijous passat contra el Vilafranca, el migcampista s’ha plantat tot sol dins d’una àrea tenyida de blau , ha abatut Marc Ramírez amb un xut potent i ha anotat el gol de la victòria (83’).

L’Olot ha arribat amb aquest enfrontament al seu tercer partit en només set dies, però els resultats són bons. El primer encontre va acabar amb un 3 a 0 a favor contra el Figueres, que va visitar l’Estadi Municipal després de 30 anys sense el derbi gironí. El segon va ser aquest dijous al migdia, quan els de Rodri van trencar el malefici dels gols al camp del Vilafranca. I no només van aconseguir això si no que a més van golejar els de Puchi (1-4). Amb la victòria d’avui, els olotins se situen líders de la classificació, però amb els mateixos punts que el Cornellà. Ara els tocaran dos dies de descans abans de posar-se a preparar el partit contra el Manlleu, que ocupa la tercera posició de la taula.