En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Les companyies locals demanen un altre teatre a Olot

Es troben que els que fan a servir a llocs com els Catòlics o l’Orfeó són massa petits i que el Principal és massa gran i amb un calendari molt ple
| 4 de febrer de 2015
Les companyies locals demanen un altre teatre a Olot

Es troben que els que fan a servir a llocs com els Catòlics o l’Orfeó són massa petits i que el Principal és massa gran i amb un calendari molt ple. Consideren que per tenir millors condicions faria falta un terme mig i proposen que podria ser una sala de 250 butaques i un escenari d’uns 80 metres quadrats.

teatre vestibul

Les companyies locals volen obrir una altra sala de teatre. El Principal és massa gran (teatreprincipal.olot.cat)

Les companyies locals el què troben a faltar és un terme mig entre les instal·lacions que ofereix el Principal d’Olot, amb més de mig miler de butaques i un gran escenari i el que ofereixen els dos ateneus populars, molt propers al públic però amb poca capacitat escènica. En una entrevista al ‘Via Oral’ de Ràdio Olot consideren que per tal de poder donar suport a la creació teatral local, fa falta un espai a cavall entre les dues propostes. Ho ha explicat l’actriu Anna Roca, de la companyia Anna Roca, en aquest programa on també ha participat Anna Aumatell de la companyia Pic Pic. Roca a més ja té més o menys definides les característiques que hauria de tenir: un pati de butaques amb uns 200 espectadors i un escenari que faci uns 9x9 metres quadrats.

En aquesta entrevista al ‘Via Oral’ de Ràdio Olot, Roca explica però que la Sala El Torín no pot fer aquest paper ja que no té les condicions idònies. De fet, afirma que aquest equipament es va fer només per aprofitar un espai que va quedar amb les obres de l’Arxiu al Puig del Roser.

En aquesta entrevista per parlar del món del teatre, Roca i Aumatell han coincidit a assenyalar el públic olotí com un dels més difícils perquè li costa exterioritzar les emocions però també un dels més assidus a acudir al teatre.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum