En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Les cançons d’Abba ressonaran aquest proper cap de setmana a Les Planes d’Hostoles

El Planestiueja’t presenta un concert intergeneracional amb l’actuació d’’Abba The New Experience’
Joel Tallant | 22 de juliol de 2022
Les cançons d’Abba ressonaran aquest proper cap de setmana a Les Planes d’Hostoles

‘Abba The New Experience’ està format per quatre cantants, igual que el grup original, i quatre músics. L’estètica és la mateixa que la dels Abba i les versions de les cançons són pràcticament idèntiques. Durant dues hores, fan un tribut al quartet suec interpretant les peces més emblemàtiques del seu repertori. Una de les vocalistes, l’Ana Karina García, ha dit a Ràdio Olot que incloure tantes bones cançons en un període tant llarg de temps ha estat molt complicat.

García complicat

A l’hora de fer el repertori, l’Anna explica que s’han basat en algunes actuacions en directe dels Abba per la seva connexió amb el públic. Preguntada sobre el perquè de l’èxit del quartet suec, l’Anna té aquesta teoria.

Garcia teoria

‘Abba The New Experience’ és un grup format a Barcelona l’any 2015. Des de la seva creació, han tingut un èxit espectacular en totes les seves actuacions. Diu que les cançons d’Abba estan tan impregnades en l’imaginari col·lectiu que moltes persones les coneixen sense adonar-se’n.

Garcia imaginari

L’actuació d’’Abba The New Experience’ tindrà lloc aquest dissabte a l’àrea de pícnic del Jonquer. El concert és gratuït i començarà a les deu de la nit. A l’interior del recinte hi haurà servei de bar i restauració. Les portes s’obriran a partir de dos quarts de nou del vespre.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum