En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L’equip pediàtric territorial de la Garrotxa celebra el seu desè aniversari

Una dècada dedicada al servei dels nens i nenes de la comarca durant la qual hi hagut molts canvis
Roger Isern | 10 d'agost de 2022
L’equip pediàtric territorial de la Garrotxa celebra el seu desè aniversari

Un dècada dedicada als infants. Així es podria definir la tasca de l’Equip Pediàtric Territorial de la Garrotxa. Des de la seva creació el juliol del 2012, l’equip creat per la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa i l’Institut Català de la Salut, ha fet un pas endavant en atencions a nens i nenes. Durant aquests anys els processos de treball, les actuacions i la comunicació han anat canviant positivament, millorant així l’atenció dels infants. Milers de nens i nenes han estat atesos respectant l’objectiu d’apropar l’assistència a l’entorn natural de l’infant i la seva família. El director assistencial de l’equip pediàtric territorial de la Garrotxa és el Doctor Ton Foguet.

Segons dades facilitades per l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, en aquests deu anys el centre hospitalari ha realitat més 515.000 visites. D’aquestes, unes 20.000 han estats a infants a càrrec de l’equip pediàtric. De mitjana, cada any a la primària es fan unes 49.500 visites i a l’hospital unes 2.000. Aquestes xifres representen un del canvis destacats durant aquesta dècada. El mateix doctor Ton Foguet ho destaca.

A banda d’aquests punts diferencials, el Doctor Foguet també destaca com ha canviat i quina és l’actuació del pediatre en el part i el post-part.

Uns canvis que en deu anys han fet que l’Equip Pediàtric Territorial de la Garrotxa sigui tota una referència. Amb iniciatives com la del Follet, creat el 2016 per Tavi Algueró, sempre s’ha treballat amb l’objectiu de fer més distesa i agradable la visita dels infants al metge.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum