En directe
Cocodril Club
amb Albert Malla

L'episodi de les multes a la Guàrdia Civil tensa les relacions entre convergents i socialistes

El socialista Albert Bramon critica la decisió de multar els cotxes, en declaracions a Ràdio Olot
| 22 d'octubre de 2015
L'episodi de les multes a la Guàrdia Civil tensa les relacions entre convergents i socialistes

El socialista Albert Bramon critica la decisió de multar els cotxes de la Guàrdia Civil aparcats davant de l'Ajuntament d'Olot. Són declaracions a 'La Tertúlia' de Ràdio Olot. 

tertulia 21-10

La tertúlia d'ahir, a Ràdio Olot 

Un exregidor de governació de l’Ajuntament d’Olot, Albert Bramon, no manté el mateix criteri que la Policia Municipal a l'hora de multar la Guàrdia Civil. En la seva època diu que hi havia una animadversació entre policia i Mossos i que ell mai no hauria multat “per sentit d’Estat”.

El que sí que és cert és que la Policia Municipal va multar els dos vehicles mal aparcats de la Guàrdia Civil però no va fer-ho amb alguns dels altres mitjans de comunicació que van aparcar a l’altra banda del Firalet.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Les dificultats d’accés als comerços continua sent la gran assignatura pendent

Ho diuen des del Grup Mifas que tot i reconèixer que s’ha avançat molt, encara queda molta feina per fer, especialment en aquest sector. Aquest dissabte és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, una jornada que posa sobre la taula totes les necessitats i problemàtiques que encara queden pendents de resoldre

L’Ajuntament d’Olot es planteja comptar amb ‘Punts Lila’ en horari diürn

Amb aquesta mesura volen arribar a homes i dones de diferents generacions que no surten a la nit i que pateixen algun tipus de violència

Estàs escoltant


Volum