En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L’empresa d’embotits Monter invertirà 20 milions d’euros en una nova planta a Besalú

La inversió permetrà la creació de 100 llocs de treball
| 12 de juny de 2018
L’empresa d’embotits Monter invertirà 20 milions d’euros en una nova planta a Besalú

La inversió permetrà la creació de 100 llocs de treball.  La companyia duplicarà la seva capacitat de producció amb una nova fàbrica de 30.000 metres quadrats.

Una de les instal·lacions que Monter té actualment 


El grup gironí Cañigueral fa una aposta decidida a la Garrotxa. La seva empresa d’embotits Monter construirà una nova planta a Besalú que donarà feina a cent persones i duplicarà la producció actual de la companyia. La nova fàbrica estarà ubicada entre Besalú i Sant Ferriol. Serà un espai totalment robotitzat, segons ha avançat el Diari Expansión, amb aparells semblants als que Amazon utilitza en els seus centres de distribució. La inversió per aquest nou espai s’enfila fins als 20 milions d’euros i serà realitat l’any 2021.

Monter destina tots els seus elaborats als supermercats Mercadona i també té una planta a les Planes d’Hostoles que aviat també s’ampliarà. L’empresa ha confirmat que augmentarà unes instal·lacions que acumulen més de 30 milions d’euros en set anys. La companyia càrnia també té seus a Sant Jaume de Llierca, Besalú i Vic. La seva plantilla supera el mig milers de treballadors.

Comparteix a: 

També et pot interessar

El programa d'eficiència energètica GarrotxaDomus permet una reducció de 250 tones de diòxid de carboni anuals

Per a aquest 2023, s'espera que l'arribada dels ajuts procedents dels Next Generation doni un nou impuls al GarrotxaDomus.

La Garrotxa tanca l’any amb un descens de l’atur del 0’3% i se situa al 6’66

Les dades continuen demostrant que el nombre d’aturats és molt baix i que continua havent-hi un atur estructural difícil d’aturar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum