En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

L'Associació Garrotxa Cultural distingeix Ràdio Olot per la difusió cultural

Es va fer durant el segon certamen Enfilem poemes
| 15 de juny de 2015
L'Associació Garrotxa Cultural distingeix Ràdio Olot per la difusió cultural

L’Associació Garrotxa Cultural distingeix Ràdio Olot i tots els mitjans de comunicació garrotxins per la seva difusió cultural a la comarca. L’acte es va fer en el marc de la segona edició de l’Enfilem Poemes.

 Acte enfilem poemes (Neus Asin)

 Un moment del certamen literari (Neus Asin)  

L’Associació Garrotxa Cultural ha creat uns nous premis per distingir totes aquelles persones i entitats que fan difusió de la cultura a la comarca. L’acte es va fer divendres i Ràdio Olot en va ser protagonista. Juntament amb tots els mitjans de comunicació de la Garrotxa, l’emissora va rebre un dels premis del certamen. El president de Garrotxa Cultural, Jordi Vilar, destaca que sense els mitjans locals la difusió de la cultura seria molt menor.

L’acte de lliurement dels premis es va fer divendres al Casal Marià en el marc del festival Enfilem Poemes. Un cop acabat, diversos poetes garrotxins i de fora de la demarcació van recitar poemes i l’artista escocesa Amelia Burke va protagonitzar una actuació musical.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant


Volum