En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L’artesania d’Olot, en línia

L’Ajuntament ha agrupat els tallers i artesans que hi ha la ciutat en un mateix portal web
Pau Masó | 14 de juliol de 2021
L’artesania d’Olot, en línia

El portal eltallerdelssastres.cat ja estava actiu fa mesos, però ara se li ha donat més múscul amb la incorporació de diferents negocis artesanals de la ciutat. Ara a la pàgina web s’hi poden consultar 27 establiments i està oberta a aquells artesans que s’hi vulguin apuntar. La difusió de l’artesania olotina agafa més forma després que a l’abril la Generalitat atorgués a Olot el distintiu de Punt d’Interès Artesanal, un segell que ha impulsat l’Ajuntament a fer accions encaminades a potenciar aquest sector. El regidor de Promoció Econòmica d’Olot, Estanis Vayreda, envia aquest missatge als artesans de la ciutat.

Per difondre els establiments artesans s’ha creat un mapa d’artesania on s’ubiquen els negocis. El mapa es pot veure a la pàgina web i s’anirà actualitzant. També es duran a terme diferents accions de publicitat i difusió. Ho explica el tècnic de Dinàmig, Josep Maria Catot.

A més d’aquestes accions, també s’està estudiant crear rutes d’artesania per visitar alguns dels obradors dels negocis artesans que hi ha al Nucli Antic d’Olot.

També et pot interessar

La Garrotxa va ser l’única comarca gironina on l'ocupació va augmentar el 2020

Ho va fer un 0,4%. És la dada més baixa des del 2016, però reflexa que la comarca va aguantar el cop de la covid millor que altres territoris veïns

La Generalitat desbloqueja el polígon de Sant Feliu de Pallerols

El Govern ha pressupostat gairebé dos milions d’euros per a l’any que ve per tal de començar a desenvolupar la zona de Llongafollia

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum