En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L'amistós contra el Japó sub23 és sinònim d'oportunitats

La Unió Esportiva Olot rebrà aquesta tarda la selecció japonesa sub23 a l'Estadi Municipal
| 12 de març de 2015
L'amistós contra el Japó sub23 és sinònim d'oportunitats

La Unió Esportiva Olot rebrà aquesta tarda la selecció japonesa sub23 en la Denso Cup, un partit amistós que es convertirà en una oportunitat per als jugadors que tenen menys minuts. Un d’ells és Argi. El jove defensa empordanès diu que porta bé la seva situació, però que no deixarà de treballar per mirar de fer-se un lloc a l’alineació. 

argi

Argi és un dels jugadors que intentaran aprofitar l'amistós per reivindicar-se (Martí Albesa/UEO)

Un Olot-Japó sub23 entre setmana, enmig d’una mala ratxa de quatre partits i abans d’una cita tan important com la de diumenge a Sant Andreu pot fer nosa, però per alguns jugadors de la plantilla també pot convertir-se en una bona oportunitat. La lògica diu que Rodri aprofitarà l’amistós per donar minuts a aquells jugadors que a la lliga no en tenen gaires i, per tant, ho poden aprofitar per demostrar al tècnic que també valen per ser titulars.

Un exemple és Albert Argelés. Argi fa vuit partits que no juga ni un minut (l’última aparició va ser l’11 de gener, a la segona part de l’Olot-Cornellà). Rodri només l’ha fet jugar de titular contra el Reus, perquè Canal estava sancionat i Calavera encara no havia arribat, i contra el Lleida, perquè va jugar amb cinc defenses. Amb Arnau Sala, en canvi sí que va tenir més protagonisme, i ara, diu que paeix la nova situació en els entrenaments del dia a dia, on lluita per guanyar-se la confiança de l'entrenador.

Més enllà de donar ritme de competició als menys habituals, l’amistós d’aquesta tarda també servirà d’entrenament per al partit de diumenge contra el Sant Andreu. L’equip sap que el de lliga és molt important i que el necessita guanyar després d’haver sumat un punt dels últims dotze possibles. Argi assegura que al vestidor no hi ha entrat la pressió i que el grup no està ni més bé ni més malament que fa quatre jornades.

Un partit per a l'afició més jove

L'equip podrà demostrar avui davant de la seva afició que treballa intensament per recuperar el camí de la victòria a la lliga. A les 6, començarà el partit amistós contra la selecció japonesa sub23 a l’Estadi Municipal, on la Unió Esportiva Olot espera molt de públic jove. L’entrada és gratuïta i ha convidat les escoles de la comarca perquè encara hi hagi més ambient. De fet, abans del partit, instal·larà inflables i jocs infantils davant dels vestidors. El partit és especial i s’ha batejat amb el nom de Denso Cup per qüestions de patrocini.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Iñigo Arriola creu que l'equip pot donar més de si

Els d'Iñigo Arriola reben l'Ebre, el darrer classificat de la lliga

112 arquers s’han reunit aquest cap de setmana a Argelaguer en una autèntica festa del tir en arc

La trobada també ha servit per commemorar els primers deu anys de vida de l’Indoor 3D Vall de Llierca

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum