En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

L'alternativa al mal temps

Des de Turisme Garrotxa creuen que hi ha molt camí per córrer per convertir la comarca en un lloc referent per fer-hi una escapada quan a la platja fa mal temps.
| 22 de juliol de 2013
L'alternativa al mal temps

Potenciar La Garrotxa com un destí complementari pels turistes que busquen sol i platja. Des de Turisme Garrotxa creuen que hi ha molt camí per córrer per convertir la comarca en un lloc referent per fer-hi una escapada quan a la platja fa mal temps. L’ocupació per aquesta segona quinzena de juliol és d’un 60%, i s’espera superar el 90% a l’agost.

El Pont de Besalú, un dels atractius principals de La Garrotxa.(besalumedieval.blogspot.com)

JORDI ALTESA | L’episodi de pluges de la setmana passada no va afectar a les reserves a La Garrotxa, que queda immune al mal temps en aquestes dates perquè, diuen des de Turisme Garrotxa, no competeixen amb el model que ofereix sol i platja. El vicepresident d’aquest organisme, Gerard Xifra, ha explicat que el factor meteorològic no els ha jugat en contra. Precisament, Xifra creu que hi ha molt camp per córrer a La Garrotxa per esdevenir un lloc de referència pels turistes per fer-hi una escapada. Aprofitant la proximitat de la Costa Brava, es vol fer que en els dies grisos o que no fa bon temps per anar a la platja, la Garrotxa pugui ser el lloc triat per visitar en un dia. Aquesta, segons Xifra, encara és una assignatura pendent.

OCUPACIÓ

La primera quinzena de juliol, l’ocupació als diferents establiments adherits a Turisme Garrotxa ha estat d’un 40%, sobretot perquè les cases de colònies han tingut molts grups. Aquesta segona quinzena el nombre d’estades ha crescut fins al 60% i s’espera que creixi a l’agost fins al 90%, tenint present que les reserves d’última hora són cada cop més importants. Xifra explica que es mantenen dades molt semblants a la d’anys anteriors. 

Aquest cap de setmana s’ha posat en marxa les primeres activitats de la guia GPS Garrotxa. Una nova proposta per tal de millorar l’oferta d’activitats que es poden fer a la comarca, com rutes nocturnes, visites guiades, excursions o gimcanes.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant


Volum