En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

L’Ajuntament d’Olot valida, però no comparteix la posició d’Acció Climàtica sobre l’1+1 de la variant

L’alcalde de la ciutat ha valorat les declaracions que va fer la secretària de Medi Ambient a Ràdio Olot i ha demanat “màxima urgència” per al procés mediambiental
Pau Masó | 21 de gener de 2022
L’Ajuntament d’Olot valida, però no comparteix la posició d’Acció Climàtica sobre l’1+1 de la variant

Després de conèixer que Acció Climàtica donarà llum verda a la proposta d’1+1 per la variant d’Olot, l’Ajuntament també hi ha dit la seva. L’alcalde Pep Berga ha valorat les paraules que la secretària de Medi Ambient va dir a Ràdio Olot. Berga accepta, però no comparteix la posició d’Acció Climàtica.

L’alcalde d’Olot també diu que el fet que el túnel de la Pinya sigui d’un 1+1 pot provocar que, quan es faci manteniment, el trànsit hagi de tornar a passar per dins la ciutat. Berga també parla de terminis i, tot i confiar que la declaració ambiental estaria a punt aquesta primavera, demana “màxima urgència” a Acció Climàtica.

Segons va informar la secretària de Medi Ambient a Ràdio Olot, l’aprovació mediambiental de la variant d’Olot arribaria al mes de juny. Sobre les informacions que va explicar Anna Barnadas a aquesta emissora, Berga també ha lamentat no haver-les conegut abans i haver-ho de fer a través d’aquesta ràdio.

També et pot interessar

Diverses entitats d’Olot demanen millorar el servei del TPO

Les entitats també han demanat estudiar la municipalització del servei. L’equip de govern, però ha tombat la moció i han defensat el model de concessió que hi ha actualment

Un documental recorda el llegat de Josep Maria Francino

El reportatge recull les principals facetes del periodista i músic garrotxí mort l’any passat

Estàs escoltant


Volum