En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

L’Ajuntament d’Olot repararà el radar de l’avinguda Sant Jordi per “garantir la seguretat”

Així ho ha explicat l’alcalde després que una bretolada deixés inoperatiu el nou radar que s’havia col·locat feia pocs dies
Pau Masó | 14 de gener de 2022
L’Ajuntament d’Olot repararà el radar de l’avinguda Sant Jordi per “garantir la seguretat”

El tres de gener havia d’entrar en funcionament el nou radar situat a l’avinguda Sant Jordi, a prop del Parc Bisaroques. Però una bretolada el va deixar inoperatiu pocs dies després que fos instal·lat. Un desconegut va trencar la mira de vidre que permet a la càmera capturar les imatges. L’alcalde de la ciutat, Pep Berga, diu que la reparació ja està en marxa i que es tracta d’un element que ha de servir per garantir “la seguretat de la gent”.

El radar està calibrat a 30 quilòmetres per hora, seguint la nova normativa estatal que va entrar en vigor l’any passat. Està situat a l’altura de l’escola Bisaroques i busca també evitar qualsevol situació de perill que puguin tenir els infants que van a peu al centre.

Aquest és el segon radar que hi ha a l’avinguda Sant Jordi. Des de fa anys també n’hi ha un instal·lat a la zona de la Moixina, entre el Parc Espunya i la piscina municipal. El nou aparell ha estat una demanda veïnal i ha costat 79.000 euros.

També et pot interessar

Òmnium Garrotxa celebra 50 anys de vida

L’entitat fundada al 1972, compta amb 2500 socis a la comarca, que defensen la llengua, la cultura i el país

Nou pla per fomentar la millora de les empreses de la comarca

El programa incideix en aspectes com el màrketing, la comunicació, els canals de comercialització i venda i millora dels processos productius

Estàs escoltant


Volum