En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

Olot planifica les Festes del Tura 2022 sense l’escenari covid

Després de tres anys de pandèmia, on no s’ha pogut celebrar la festa major amb normalitat, enguany, el consistori es mostra optimista
Aniol Puigvert | 13 de maig de 2022
Olot planifica les Festes del Tura 2022 sense l’escenari covid

Foto: David Planella


La pandèmia va quedant enrere i les Festes del Tura volen mirar endavant amb la màxima normalitat possible. Des del setembre del 2019, la festa major de la capital de la Garrotxa no s’han celebrat al 100%, i això ha estat un buit important per als garrotxins. El 2021 la festa es va organitzar amb aforaments limitats i concerts amb públic assegut.  Enguany, el consistori es torna a mostrar optimista i, de fet, es treballa sense un escenari covid. La comissió i l’Ajuntament han començat a preparar la festa major com un any normal. El regidor de Festes d’Olot és Agustí  Arbós.

L’aprovació de les bases per a l’adjudicació de barraques i neteja de gots per les pròximes Festes del Tura ha estat el primer pas. L’objectiu d’aquestes bases és assignar les nou barraques que hi haurà durant les festes (vuit al firal i una a la plaça Campdenmàs). Les entitats interessades hauran de fer una sol·licitud on hauran de presentar l’activitat de l’últim any. Aquesta vegada es permetrà presentar els actes organitzats el 2019. A través d’una puntuació final s’atorgaran les barraques a les entitats amb més punts. Enguany, una de les novetats és la formació que rebran les entitats.

El període de sol·licitud per a una barraca es tancarà el 17 de juny. Les Festes del Tura d’Olot 2022 tindran lloc del dimecres 7 al diumenge 11 de setembre.

També et pot interessar

Cap de setmana de festa a les Preses

El municipi celebra la Festa del Roser recuperant actes que la pandèmia havia frenat

L’ÉsDansa celebrarà 40 anys recuperant la presencialitat i les companyies internacionals

El festival de dansa d’arrel tradicional de les Preses se celebrarà del 22 al 28 d’agost

Estàs escoltant


Volum