En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L’Ajuntament d’Olot invertirà 100.000 euros per poder aplicar descomptes al transport públic

No serà, però, fins a finals d’any o principis del 2023
Roger Isern | 4 d'octubre de 2022
L’Ajuntament d’Olot invertirà 100.000 euros per poder aplicar descomptes al transport públic

Després que el Govern Espanyol anunciés la rebaixa de les tarifes en el transport públic, molts ciutadans es preguntaven si això també passaria al transport públic d’Olot. Ara per ara, les tarifes no es reduiran per falta de recursos. Al ser una ciutat de menys 50.000 habitants, Olot no compta amb les ajudes de l’Estat per potenciar l’ús del transport públic i contribuir en la conservació del medi ambient. Actualment l’Ajuntament d’Olot no pot assumir el desdoblament de les línies del TPO i reduir preus, ja que significaria doblar els 500 mil euros que hi destina en aquests moments. Ho ha dit el regidor de Mobilitat Agustí Arbós.

Arbós creu que davant d’aquesta falta d’ajudes per part del govern central i la poca capacitat per abocar-hi més diners des del consistori, cal prioritzar altres inversions que són més necessàries a la ciutat en aquests moments.

La reducció de les tarifes del transport públic d’Olot no arribaran fins que l’Ajuntament compti amb ajudes per part del govern central. Tot i així, des de l’equip de govern remarquen que el preu actual dels bitllets ja és molt ajustat i econòmic per a tots els públics.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Les dificultats d’accés als comerços continua sent la gran assignatura pendent

Ho diuen des del Grup Mifas que tot i reconèixer que s’ha avançat molt, encara queda molta feina per fer, especialment en aquest sector. Aquest dissabte és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, una jornada que posa sobre la taula totes les necessitats i problemàtiques que encara queden pendents de resoldre

L’Ajuntament d’Olot es planteja comptar amb ‘Punts Lila’ en horari diürn

Amb aquesta mesura volen arribar a homes i dones de diferents generacions que no surten a la nit i que pateixen algun tipus de violència

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum