En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L’Ajuntament d’Olot ha aprovat la connexió del Passatge Oliveres amb el camí del Montsacopa

Actualment, el carreró no té sortida i, per connectar-lo, caldrà construir una escala
Aniol Puigvert | 1 d'agost de 2022
L’Ajuntament d’Olot ha aprovat la connexió del Passatge Oliveres amb el camí del Montsacopa

Al barri del Morrot-Pla de Baix hi ha un carrer molt petit i estret, sense sortida, que passa desapercebut per la majoria d’olotins. Aquest és el Passatge Oliveres, que comença a la Plaça de les Rodes i que, a hores d’ara, és un carrer tancat. Ara l’Ajuntament ha aprovat dur-hi a terme unes obres per tal de connectar-lo amb el camí del Montsacopa i que pugui ser accessible pels veïns del barri. Les obres però seran complexes perquè la diferència entre les dues vies a les que estarà connectat és de set metres d’alçada. Per aquest motiu s’hi haurà de construir una escala. El regidor d’Urbanisme d’Olot és Jordi Güell.

Les obres per fer accessible el Passatge Oliveres s’hauran d’agilitzar perquè han aparegut unes esquerdes al mur que aguanta el camí del Montsacopa. Els treballs han de servir també per garantir la solidesa del camí.

 Tot i que el projecte constructiu ja s’ha aprovat, encara falta determinar els terminis d’execució de les obres del Passatge Oliveres d’Olot.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Primer habitatge cooperatiu de la Garrotxa

És el Turrós, a Argelaguer, i ja hi viuen nou persones adultes i un nadó

Setmana de donació de sang a Olot

Des d’aquest dilluns fins diumenge a la tarda, el Banc de Sang i Teixits organitza una campanya de donació especialment necessària

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum