En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L’Ajuntament d’Olot es planteja comptar amb ‘Punts Lila’ en horari diürn

Amb aquesta mesura volen arribar a homes i dones de diferents generacions que no surten a la nit i que pateixen algun tipus de violència
Roger Isern | 2 de desembre de 2022
L’Ajuntament d’Olot es planteja comptar amb ‘Punts Lila’ en horari diürn

Des de fa uns anys, el servei conegut com a ‘Punt Lila’ l’associem a esdeveniments nocturns i multitudinaris. Però després de veure el seu bon funcionament durant les últimes Festes del Tura i en les festes majors d’alguns municipis de la comarca, des de l’Ajuntament d’Olot i el Servei d’Atenció Integral es plantejen dur els punts liles al carrer durant el dia.  De moment només és una simple idea, però des del consistori creuen que seria una gran eina per arribar a franges d’edats més àmplies. La regidora d’Igualtat d’Olot és Imma Muñoz.

Muñoz també detalla en declaracions a ‘La Finestra’ d’Olot Televisió que una possibilitat seria instal·lar el ‘Punt Lila’ al mercat dels dilluns per on hi passa un volum de gent gran important.

La responsable del Servei d’Atenció Integral de la Garrotxa, Tina Ruiz, ha explicat el perfil de les persones que atendrien el ‘Punt Lila’ hauria de ser el màxim de professionalitzat possible.

Durant les últimes Festes del Tura, el ‘Punt Lila’ va atendre 900 persones, 600 de les quals van ser noies. Hi van acudir entre les dotze de la nit i les sis de la matinada. La franja d’edat anava dels 14 als 25 anys. Unes dades que analitzades a posteriori han fet plantejar a l’Ajuntament d’Olot l’ampliació del servei a franges diürnes.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Primer habitatge cooperatiu de la Garrotxa

És el Turrós, a Argelaguer, i ja hi viuen nou persones adultes i un nadó

Setmana de donació de sang a Olot

Des d’aquest dilluns fins diumenge a la tarda, el Banc de Sang i Teixits organitza una campanya de donació especialment necessària

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum