En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L'Ajuntament d'Olot crea un projecte de colònies a la tardor per a nens i nenes entre 8 i 12 anys

Porta el nom de ‘Tardor a la natura’ i es tracta d’unes colònies pels ponts de novembre i de desembre a preus reduïts. L’objectiu és oferir temps a les famílies, sobretot les dones, i un lleure de qualitat als infants.
| 21 d'octubre de 2022
L'Ajuntament d'Olot crea un projecte de colònies a la tardor per a nens i nenes entre 8 i 12 anys

L’Àrea de Cultura i Educació d’Olot posa en marxa el projecte ‘Tardor a la natura’. Són unes colònies per a infants olotins finançada, en part, per l’Ajuntament. L’objectiu de la proposta, tal i com diu la regidora d’Acció Social i Igualtat a l’Ajuntament d’Olot, Imma Muñoz, és doble. 

Les colònies estan pensades per a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys i es faran dos grups segons les edats. S’han programat dues sortides de tres nits coincidint amb els ponts de tardor, del 29 d’octubre a l’1 de novembre i del 3 al 6 de desembre. Les estades seran al Mas Colltort, de Sant Iscle, i estaran conduïdes per professionals experts que organitzaran activitats al voltant de l’entorn i la natura. El preu per estada és de 120 euros i de 60 en el cas de les famílies monoparentals i nombroses. A més hi haurà altres reduccions del cost tenint en compte altres situacions de vulnerabilitat.

Les colònies ‘Tardor a la Natura’ estan subvencionades pel programa ‘Temps per a cures’ del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat, destinat a impulsar serveis de cura puntuals per avançar en la coresponsabilitat pública vers l’atenció a les persones.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Educació també s'atura per exigir canvis en els decrets de plantilles, el currículum o el calendari

És el primer dia de vaga que segons Educació ha tingut un seguiment del 3,36% a les comarques gironines

Desè aniversari del projecte ‘Som Música’ a l’Escola Malagrida d’Olot

En aquest centre han convertit una simple assignatura en un element transversal que vehicula tota mena de coneixements que transmeten a primària

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum