En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

L’Ajuntament d’Olot admet falta de previsió en l’obertura del restaurant de Sant Francesc

Demanen temps per solucionar els problemes d'aparcament a la zona
| 21 de novembre de 2017
L’Ajuntament d’Olot admet falta de previsió en l’obertura del restaurant de Sant Francesc

Des del consistori ja estan estudiant alguna mesura per evitar els cotxes mal aparcats que han provocat les queixes dels veïns de la zona. En les properes setmanes es presentarà una mesura encaminada a evitar que els vehicles vagin més enllà de l’aparcament del cementiri. 

Imatge de l'interior del nou resutaurant de Sant Francesc


Tal i com va explicar Ràdio Olot fa dues setmanes, l’obertura del nou bar-restaurant de Sant Francesc ha comportat molèsties als veïns. Són diversos els cotxes que s’aproximen tant com poden fins al camí asfaltat que puja dalt del volcà. Això provoca que molts conductors aparquin en zones no permeses o fins i tot en guals particulars. L’alcalde de la ciutat, Mia Corominas, reconeix a Ràdio Olot el problema, i demana temps: "Hem de donar una mica més de temps. No havíem previst que hi hagués tanta gent que pugés. S'estan buscant alternatives per garantir l'aparcament als veïns".

La solució: deixar el cotxe al pàrquing del cementiri

Corominas també reconeix però que es tracta d’una zona on hi ha pocs aparcaments i que està poc ordenada. Per això, la mesura que ja estudia l’Ajuntament és obligar els visitants a deixar el cotxe a l’aparcament del cementiri. "Haurem de veure com es pot implementar alguna mesura per evitar que els cotxes passin més enllà del cementiri. Hem de veure com limitem aquest accés de vehicles", asesgura l'alcalde.

Segons Corominas de la ciutat, en les pròximes setmanes es presentarà una proposta per solucionar la problemàtica que ara mateix s’està estudiant des del consistori.

Comparteix a: 

També et pot interessar

La massificació en els entorns naturals de la Garrotxa recupera les xifres d’abans de la pandèmia

Des del Parc Natural noten l’augment de visites en zones com la Fageda d’en Jordà

Estàs escoltant


Volum