En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L'Ajuntament de Sant Jaume, sobre la decisió del Suprem: "Tornarem a tenir opcions de recórrer"

L’alcalde diu a Ràdio Olot que, si fa falta, portaran el segon pla especial a la justícia
| 14 de desembre de 2020

L’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca no es dona per vençut. Després que el Suprem hagi rebutjat el recurs de cassació, l’alcalde diu a Ràdio Olot que, si fa falta, portaran el segon pla especial a la justícia. Jordi Cargol admet que la decisió del tribunal “no és una bona notícia” i assegura que seguiran parlant amb el Consell Comarcal per evitar que la planta es construeixi al municipi. 

L'alcalde de Sant Jaume als estudis de Ràdio Olot (Pau Masó)


Tot i perdre la primera batalla judicial, Sant Jaume està disposat a començar-ne una de nova. El Consell Comarcal ha aprovat recentment un nou pla especial de la planta de triatge amb les modificacions que demanava el TSJ i l’Ajuntament diu que, si cal, tornaran a anar a la justícia per evitar que el segon document prosperi. L’alcalde de Sant Jaume és Jordi Cargol, en declaracions a Ràdio Olot.

 

Cargol admet que és una mala notícia per l’ajuntament que el Tribunal Suprem no hagi admès a tràmit el recurs de cassació. L’alcalde assegura que seguiran amb la voluntat de negociar amb el Consell una nova ubicació per la planta, dins o fora el municipi.

 

Jordi Cargol també diu que li hauria agradat que el Consell Comarcal hagués actuat diferent. Pensa que s’hauria hagut de buscar un consens i no començar a redactar el nou pla especial sense respectar el punt de vista de Sant Jaume.

 

Cargol es troba en una disjuntiva: és alcalde de Sant Jaume i alhora conseller de Medi Ambient al Consell Comarcal. Des que va agafar el càrrec comarcal, ha posat per damunt els interessos municipals, fins al punt, que en el moment de l’aprovació del segon pla especial de la planta, va votar en contra del seu equip de govern.

També et pot interessar

La inversió que preveu la Generalitat a la Garrotxa per l'any que ve és de 7,6€ per habitant

Representants dels dos partits que integren Junts pel Sí admeten que són insuficients

Jaume Alonso-Cuevillas assegura que la Garrotxa seria molt més "potent" si no fos per les “elits extractives” de Madrid

L’advocat de Puigdemont demana que les pròximes eleccions municipals serveixin per formar “ajuntaments independentistes”

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum