En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L’Ajuntament de la Vall de Bianya aprova un pressupost de prop de 2 milions d’euros

Des de l’equip de govern han pres la decisió de no pujar cap taxa per la situació econòmica actual i la crisi energètica
Roger Isern | 9 de desembre de 2022
L’Ajuntament de la Vall de Bianya aprova un pressupost de prop de 2 milions d’euros

L’Ajuntament de la Vall de Bianya aposta per seguir una línia continuista i de manteniment en els pressupostos de l’exercici del 2023. És d’1,9 milions d’euros que serviran per completar obres pendents i seguir amb actuacions de manteniment en diverses zones de la vall. Una de les assignatures pendents del consistori és la millora de l’enllumenat a la zona de Llocalou i als carrers de la Canya, entre d’altres. En declaracions a Ràdio Olot i Olot Televisió, l’alcalde la Vall de Bianya, Santi Reixach, explica que és un pressupost important per seguir mantenint el municipi.

Reixach ha remarcat que aquest any no apujaran cap taxa a causa del context global de crisi.

Tot i que els pressupostos de l’any vinent contemplen la millora d’alguns serveis, l’alcalde és conscient de la necessitat de nous equipaments, tal i com li demanen els veïns del municipi.

Des de l’Ajuntament de la Vall de Bianya aposten per un pressupost de gairebé 2 milions d’euros per mantenir l’activitat del municipi.

Comparteix a: 

També et pot interessar

El programa d'eficiència energètica GarrotxaDomus permet una reducció de 250 tones de diòxid de carboni anuals

Per a aquest 2023, s'espera que l'arribada dels ajuts procedents dels Next Generation doni un nou impuls al GarrotxaDomus.

La Garrotxa tanca l’any amb un descens de l’atur del 0’3% i se situa al 6’66

Les dades continuen demostrant que el nombre d’aturats és molt baix i que continua havent-hi un atur estructural difícil d’aturar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum