En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Laia Castro, de la Copa de la Reina a la Final Four de la Copa d'Europa

El Manlleu de la jugadora olotina d'hoquei patins disputarà la primera semifinal contra el Benfica
| 12 de març de 2015
Laia Castro, de la Copa de la Reina a la Final Four de la Copa d'Europa

Una setmana després d’haver guanyat la Copa de la Reina, el Manlleu de la garrotxina Laia Castro jugarà la Final Four de la Copa d’Europa d’hoquei patins. Serà aquest cap de setmana a casa.  

cp manlleu 2

El CP Manlleu de Laia Castro va guanyar el Voltregà a la final de la Copa (CP Manlleu)

Manlleu es prepara per una cita ben especial. Aquest cap de setmana, acollirà la fase final de la Copa d’Europa d’hoquei patins femenina i hi participarà l’equip de casa. El Club Patí Manlleu de la garrotxina Laia Castro és l’únic conjunt català viu a la Final Four i l’afronta amb la motivació als núvols, després d’haver guanyat la Copa de la Reina a Lloret. Castro, però, és prudent i, en declaracions a Ràdio Olot, posa l’etiqueta de favorit al Benfica portuguès, precisament el rival de les osonenques a la primera semifinal.

El Manlleu-Benfica serà la segona semifinal i es disputarà dissabte a les 8 del vespre. Abans, a dos quarts de 6, s’haurà jugat la primera semifinal entre el Coutras i l’Iserlhon. La final d’aquesta Copa d’Europa serà diumenge a les 12 del migdia. Les entrades per cada dia costen 10 euros.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum