En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L'actual junta de l'Olot formarà el consell d'administració de la SAE

La constitució del consell s’haurà aprovar divendres en la primera assemblea general d’accionistes
| 23 d'abril de 2015
L'actual junta de l'Olot formarà el consell d'administració de la SAE

La junta directiva actual de la Unió Esportiva Olot formarà el consell d’administració de la SAE i continuarà al capdavant del club tal com ha fet fins ara. La constitució del consell s’haurà aprovar demà en la primera assemblea general d’accionistes que es farà al Casal Marià. 

joan agusti rdp

 Joan Agusti seguirà sent el president (David Planella)

En teoria, amb la conversió del club en societat anònima esportiva, la junta directiva que fins ara dirigia el club ha de dimitir per deixar pas a un nou consell d’administració. A la pràctica, seran els mateixos directius que hi ha hagut fins ara els que formaran el consell de la Unió Esportiva Olot. Si no hi ha cap sorpresa d’última hora, la junta actual presentarà l’única proposta de consell d’administració en l’assemblea general d’accionistes que es farà demà a les 7 de la tarda al Casal Marià. Això vol dir els directius que hi havia fins ara passaran a ser consellers, que Dionís Cros, Pere Reixach, Josep Sala i Albert Pallàs continuaran sent vicepresidents i que Joan Agustí es mantindrà com a president. Agustí, en declaracions a Ràdio Olot, es mostra orgullós de la societat anònima que constituiran.

Totes les persones que tinguin dues accions de la UE Olot podran accedir a l’assemblea general d’accionistes de demà i podran votar el nomenament dels membres del consell d’administració. Aquest és un requisit indispensable per a la constitució d’una societat anònima esportiva que suposa un pas important en el creixement de l’entitat. Joan Agustí està satisfet amb el nombre d’accionistes que han permès tirar endavant la conversió en SAE i demana encara més suport de l’afició per, diu, crear “un dels millors clubs del futbol català”.

El primer equip de la Unió Esportiva Olot espera lligar la permanència a Segona B tan aviat com sigui possible per preparar la temporada que ve amb il·lusions renovades. Falten quatre jornades per acabar la lliga, és a cinc punts del descens i diumenge, a dos quarts de dotze del migdia, jugarà al camp de l’Alcoià.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Iñigo Arriola creu que l'equip pot donar més de si

Els d'Iñigo Arriola reben l'Ebre, el darrer classificat de la lliga

112 arquers s’han reunit aquest cap de setmana a Argelaguer en una autèntica festa del tir en arc

La trobada també ha servit per commemorar els primers deu anys de vida de l’Indoor 3D Vall de Llierca

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum