En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

La Volta tornarà a passar per la Garrotxa amb Rolland com a nou líder de la general

El francès arriba a l'etapa reina com a primer classificat de la general, per davant de Paterski
| 25 de març de 2015
La Volta tornarà a passar per la Garrotxa amb Rolland com a nou líder de la general

El francès s'ha posat el mallot de líder de la Volta a Catalunya, després dels tres primers dies, en el lloc de Paterski. Avui, la cursa ha començat i ha acabat a Girona amb victòria de Pozzovivo, i demà es farà l’etapa reina que pujarà fins a la Molina i passarà, una altra vegada, per Olot.

DSC_0892

Part del pilot de la segona etapa de la Volta que es va acabar a Olot (David Planella)

La Volta Ciclista a Catalunya ja ha superat el seu equador. Avui, els ciclistes han corregut la tercera etapa que ha començat a Girona i s’ha acabat a la mateixa capital, després de més de 150 quilòmetres. El guanyador ha estat l’italià Pozzovivo, que s’ha imposat a l’equatorià Urán, a l’irlandès resident a Girona Dan Martin i al madrileny Alberto Contador.

L’etapa ha provocat un canvi de líder de la general: el francès Pierre Rolland ha avançat el polonès Paterski, que ahir s’havia tornat a posar el mallot de líder a Olot. La diferència entre tots dos és d’un minut i vuit segons, i demà tot indica que serà un dia clau (també per a homes importants com Martin, quart, Contador, cinquè, o Valverde, novè). Es farà l’etapa reina, que sortirà de Tona i pujarà fins a la Molina amb un pas per la Garrotxa.

A la Garrotxa

La caravana de la Volta vindrà de Bracons i passarà per Joanetes, Sant Esteve d’en Bas i les Preses abans d’arribar a Olot, on entrarà per l’avinguda de Santa Coloma cap a dos quarts de dues del migdia. Passarà pel passeig de Barcelona, la Plaça Clarà, el carrer Pare Roca i l’avinguda Reis Catòlics i marxarà, uns deu minuts després, direcció a Ripoll, on començarà el port de muntanya. Com dimarts passat, hi haurà talls de trànsit en aquestes vies des de mitja hora abans. Per tant, entre les 13.00 i les 14.00 hores no està previst que s’hi pugui circular.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant


Volum