En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La Volta pels Volcans celebra la catorzena edició

El Centre Excursionista Olot organitza aquest diumenge la cursa que visita els quatre volcans d’Olot en 13 quilòmetres i uns 500 metres de desnivell positiu
Roger Isern | 15 de setembre de 2022
La Volta pels Volcans celebra la catorzena edició

El Montolivet, el Bisaroques, el Montsacopa i la Garrinada. Aquests són els quatre volcans que permet visitar la cursa Volta pels Volcans del Centre Excursionista Olot. Són tretze quilòmetres de recorregut, amb 500 metres de desnivell, que es poden fer corrent o caminant. La cursa està pensada per a tots els públics i per això permet la inscripció de corredors federats i d’aficionats. El responsable de la Volta pels Volcans d’Olot és Moisés Xarles.

El tret de sortida de la catorzena edició de la Volta pels Volcans al recinte firal serà aquest diumenge a les deu del matí pels que facin la cursa corrent i cinc minuts més tard pels que la facin caminant. A falta de pocs dies ja hi ha més de 120 persones inscrites, i s’espera que el nombre creixi aquests últims dies. 

La Volta pels Volcans del Centre Excursionista Olot forma part del circuit de curses de muntanya de la Garrotxa. Les inscripcions tenen un preu de tres euros pels federats i de cinc euros pels no federats. Els participants podran anar a recollir el seu dorsal a partir de les nou del matí al recinte firal d’Olot.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum